Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανάσες» με μέτρο, κόντρα στην ομάδα του μεταφραστή

«Ανάσες» με μέτρο, κόντρα στην ομάδα του μεταφραστή
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 11:26

Μην πέσει στην παγίδα, ο Ολυμπιακός. Μην ταξιδέψει από νωρίς, το μυαλό του, στο ματς με την Πόρτο και… χάσει τον στόχο, το Σάββατο. Απέναντι στον Βόλο, το Σάββατο, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη, δεδομένα. Δεν χρειάζεται να το τονίσουμε εμείς αυτό, εδώ. Είναι προαπαιτούμενο. Αλλά είναι και σημαντικό, για την ομάδα, να αντιληφθεί ότι το ματς με τον Πόρτο… αργεί ακόμη. Και ας απέχει μόλις μέρες… Δεν είναι ακόμη η ώρα του, να ασχοληθούν, ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές, με αυτό.

Προέχει η ομάδα του μεταφραστή-πρόεδρου-οπαδού του Βόλου. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσα, ούτε και καμία διάθεση… μπλαζέ. Το ματς είναι σημαντικό και κρίσιμο και πρέπει να… τελειώνει και να βγει από τη μέση, ΣΩΣΤΑ. Με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ΣΩΣΤΑ.

Ο Μαρτίνς, ο οποίος ξέρει ότι η κάθε διοργάνωση είναι ξεχωριστή και χρειάζεται την πρέπουσα προσοχή και ο οποίος δεν έχει δείξει ότι ξεχωρίζει παιχνίδια, ετοιμάζει αλλαγές, με τον Βόλο, αλλά με μέτρο. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Βαλμπουενά. Ο Μπρούμα αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης (3/12), ενώ και ο Αχμέντ Χασάν δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στο Βόλο, καθώς είναι ανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως οι οι Μπα, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Πέπε και Σουντανί, οι οποίοι διεκδικούν θέση στην 11άδα. Σταθερά βασικός είναι πιθανό να μείνει και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά, στο Βελοντρόμ.

Διαβάστε επίσης