Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιπλοκές με Χασάν και Μπρούνο...

Επιπλοκές με  Χασάν και Μπρούνο...
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 18:50

Ο Αχμέντ Χασάν και ο Μπρούνο αποφασίστηκε να μείνουν για προληπτικούς λόγους εκτός, λόγω κάποιων μικρών επιπλοκών που αντιμετώπισαν όσον αφορά τον κορονοϊό.

Για αυτό το λόγο παρακολουθούνται στενά από το ιατρικό team και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εξετάσεων. Η επιστροφή τους αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2021. Την είδηση έκανε γνωστή ο Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους.

Διαβάστε επίσης

Μα δεν... υπάρχει κορονοϊός!

Μα δεν... υπάρχει κορονοϊός!

Χασάν και Μπρούνο “off” λόγω επιπλοκών για το 2020. Η κατάσταση είναι σοβαρή και η ομάδα έχει «χτυπηθεί» για τα καλά από τον ιό…