Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε σεμινάριο στην ΠΟ Αυστραλίας η κα. Σουλούκου (photos)

Σε σεμινάριο στην ΠΟ Αυστραλίας η κα. Σουλούκου (photos)
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 10:19

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει, τα τελευταία χρόνια, να έχε μια άκρως επιτυχημένη μεταγραφική πολιτική. Η οποία μεταφράζεται σε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό, στην Ελλάδα, για να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού και να παίξουν στη Super League, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και από την εγχώρια αγορά, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο δυνατό, στη στελέχωση του ρόστερ του.

Για αυτό το θέμα, για την πλήρη ανάγνωση και αξιοποίηση της εγχώριας αγοράς, αλλά και για το πως αυτές μπορούν να ισχυροποιήσουν μια ομάδα, στο μεταγραφικό παζάρι, μίλησε σε σεμινάριο της ΠΟ Αυστραλίας, το οποίο έγινε με τηλεδιάσκεψη, η κα. Λίνα Σουλούκου. Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού εξήγησε τα οφέλη της μεταγραφικής «σάρωσης» των εγχώριων πρωταθλημάτων και τις δυνατότητες που εκείνα παρέχουν, στις ομάδες.

Στο δεύτερο σεμινάριο της σειράς, μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης μίλησαν στους Αυστραλούς η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και ο επικεφαλής σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάτρικ Στιούαρτ. Μίλησε χαρακτηριστικά για τη σημασία που έχει η αξιοποίηση Ελλήνων παικτών, για τις ομάδες που τους αγοράζουν, για τις ομάδες που τους πουλάνε, αλλά και για την ανάπτυξή τους, σε επίπεδο ακαδημιών.

Διαβάστε επίσης

Ξεπετάει Βόλο και μετά η Πόρτο...

Ξεπετάει Βόλο και μετά η Πόρτο...

Ο Ολυμπιακός καλείται να μπει δυνατά κόντρα στον Βόλο (19:30) και να κάνει το καθήκον του, λίγο πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους «δράκους»...