Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η επιβράβευση: Νέο συμβόλαιο οι Αφρικανοί! (videos)

Η επιβράβευση: Νέο συμβόλαιο οι Αφρικανοί! (videos)
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 13:57

Η αξία των μεταγραφών δεν φαίνεται μόνο στην πραγματοποίησή τους. Ούτε καν, μόνο, όταν σου… βγαίνουν. Η αξία των μεταγραφών φαίνεται μέσα στον χρόνο, με διάρκεια, με πρόοδο του ποδοσφαιριστή, με όλο το… πακέτο. Και ο Ολυμπιακός, σε αυτό το κομμάτι, στο μεταγραφικό, τα τελευταία χρόνια, πετυχαίνει διάνα… Οι περιπτώσεις Καμαρά, Σισέ, Μπα, τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επιβραβεύονται, τώρα, με νέο συμβόλαιο, στον Ολυμπιακό, το καταδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Και οι τρεις παίκτες κάνουν νέο συμβόλαιο και μένουν ΕΔΩ!

Ο Ολυμπιακός κινείται, πλέον, ολοένα και πιο έξυπνα, στον μεταγραφικό συνδυασμό του. Φέρνει παίκτες από μικρότερα πρωταθλήματα. Δεν διστάζει να πάρει παίκτες ακόμη και από τη β’ κατηγορίας, ενός πρωταθλήματος, εάν διακρίνει σε αυτούς το ταλέντο και την πιθανότητα εξέλιξης, που μπορεί να οδηγήσει σε κέρδος αγωνιστικό, για την πρώτη ομάδα, αλλά και οικονομικό, μετέπειτα, για τον Σύλλογο συνολικά.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι, απλώς, ένα κλαμπ που πουλάει παίκτες. Είναι ένα κλαμπ που ανακαλύπτει παίκτες, ένα κλαμπ που εξελίσσει παίκτες και που, στο τέλος, πουλάει πανάκριβα, αυτούς τους παίκτες… Έτσι δουλεύει, έτσι εξελίσσεται και ο ίδιος, ως ομάδα, κάνοντας αυτό που κάνουν ΟΛΕΣ οι μεγάλες ομάδες, στην Ευρώπη και τον κόσμο. Χτίζει και το μεταγραφικό του κομμάτι, παράλληλα με το αγωνιστικό και όλα τα άλλα.

Και οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δρέπουν, τώρα, τους καρπούς της δουλειάς και της διαρκούς βελτίωσής τους. Και οι τρεις έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδό τους, από τότε που φόρεσαν για πρώτη φορά, τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και παίρνουν, τούτη την ώρα, την επιβράβευσή τους. Γιατί και αυτό είναι σημαντικό κομμάτι, μιας μεταγραφής. Η επιβράβευση, όταν ο ποδοσφαιριστής δίνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Και παραπάνω… Και οι τρεις Αφρικανοί το έχουν κάνει. Και για τον λόγο αυτό παίρνουν την ανταμοιβή τους και στοχεύουν, πλέον, ακόμη πιο ψηλά.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά εδώ. Θα ακολουθήσουν και άλλα συμβόλαια, που θα ανανεωθούν και μάλιστα πολύ, πολύ σύντομα…

Διαβάστε επίσης