Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρουσάι: «Είναι μια ανταμοιβή…»

Βρουσάι: «Είναι μια ανταμοιβή…»
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 14:26

Έχουμε ήδη εξοικειωθεί με το ταλέντο του Μάριου Βρουσάι. Ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δείξει, ήδη, τόσα θετικά στοιχεία, παίζοντας με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχοντας αρχίσει, σιγά-σιγά, να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό, ο νεαρός μίλησε για την ανταμοιβή του, για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει, για το ποιοι τον βοήθησαν και τον βοηθούν και για τα όνειρα, που όλα τα παιδιά, πρέπει να έχουν!

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Δεν περίμενα να αρχίσω στη βασική 11άδα. Είχα δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Ένιωθα έτοιμος, είτε έμπαινα ως αλλαγή, είτε έπαιζα βασικός. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα, όπως κάνω πάντοτε όταν παίζω. Στο πρώτο ημίχρονο αρχίσαμε αρκετά καλά, βάλαμε και το γκολ, χάσαμε με δύο πέναλτι βέβαια. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έδωσα ό,τι μπορούσα, για το καλό της ομάδας.

Σίγουρα μας πεισμώνει το αποτέλεσμα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέσα από τέτοιες συνθήκες, πρέπει να γίνουμε ένα, ως ομάδα. Να κοιτάξουμε τι φταίει και από τη δική μας την πλευρά, γιατί έγιναν κάποια λάθη, ώστε να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας.

Είναι μια ανταμοιβή για εμένα. Νιώθω χαρούμενος. Με κάνει να θέλω να δουλέψω πιο πολύ. Να είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και η ομάδα από εμένα. Να βοηθάω και εγώ, όπως και οι συμπαίκτες μου, να έρχονται τα αποτελέσματα.

Να μην τα παρατάνε ποτέ τα παιδιά. Να κάνουν όνειρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει…

Κάθε ματς θέλει διαφορετικό τρόπο διαχείρισης. Εμείς έχουμε έναν στόχο. Είτε με καλό ποδόσφαιρο, είτε όχι, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί.

Πολλοί με έχουν βοηθήσει από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής μου τότε, ο κ. Βούζας, ο κ. Ρωσσίδης, ο κ. Στρακόσια, ο κ. Γεωργάτος, ο κ. Ελευθεριάδης, ο κ. Αμανατίδης. Πάρα πολλοί, μην ξεχάσω κανέναν. Με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και το έκαναν πιο εύκολο για μένα, γιατί η οικογένειά μου ήταν στο εξωτερικό. Τους ευχαριστώ…

Δεν υπάρχει διαφορά, μεταξύ μας, στα αποδυτήρια. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Έτσι πρέπει να είναι σε μια ομάδα, ώστε να είμαστε όλοι ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε».

Διαβάστε επίσης