Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απουσίες που θυμίζουν… διάφορα φιλικά!

Απουσίες που θυμίζουν… διάφορα φιλικά!
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 15:06

Έτσι δεν είπε ο Γκαρσία; Ότι η ομάδα του παίζει… «τελικούς»; Πάει, λοιπόν, για τον «τελικό» με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ, αύριο, με… ένα σωρό απουσίες! Τα ονόματα, μάλιστα, των παικτών που λείπουν, ξυπνούν διάφορες αναμνήσεις, από πιο πρόσφατα ή και παλαιότερα… φιλικά ματς. Αλλά όχι και από… τελικούς!

Ο Βιεϊρίνια, για παράδειγμα, ο οποίος γύρισε, έπαιξε έναν «τελικό» με τη Λαμία και σκόραρε στην κλειστή γωνία του Επασί, απουσιάζει από τον… τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πορτογάλος, μετά από επτάμηνη απουσία, τότε, είχε γυρίσει τον Οκτώβρη του ’19, σε ένα… φιλικό, με την Κ19!

Ο Βαρέλα απουσιάζει επίσης, ενόψει του… τελικού με τους Αρκάδες! Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε χτυπήσει σε ένα φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ, τον Ιούλιο του 2018 και είχε βάλει προβλήματα, με την απουσία του, στον ΠΑΟΚ, τότε… Όπως έχει και η ομάδα του τώρα, με την απουσία του.

Αλλά και ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος απουσιάζει, είχε λείψει από το πιο πρόσφατο, σε σχέση με τα άλλα δύο, φιλικό του ΠΑΟΚ, με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, τον περασμένο Αύγουστο. Είχε καθίσει στον πάγκο, για την ακρίβεια και δεν ήταν στις βασικές επιλογές…

Τι νομίσατε βρε κουτά; Ότι λέγαμε «φιλικό» του ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα; Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει τέτοια πράγματα, το είπε και ο προπονητής του. Ο ΠΑΟΚ παίζει ΜΟΝΟ τελικούς…

Διαβάστε επίσης