Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 15:58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Λίγο πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Πόρτο (9/12, 22:00) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα παιχνίδι με το Βόλο και εκεί έχει στραμμένη την προσοχή του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Έτσι πρέπει, άλλωστε. Ξέρει ότι δεν μπορεί να υποτιμήσει κανένα παιχνίδι, κανέναν αντίπαλο. Στο δρόμο και για το 46ο πρωτάθλημα είναι πολλά τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει. Ένα από αυτά είναι εκείνο του Βόλου, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League.

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, αρκεί μόνο ότι ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει την ποιότητά του και να κάνει το καθήκον του, δηλαδή να φτάσει σε άλλη μία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήδη έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για το 46ο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει rotation στον αποψινό αγώνα, ώστε να δώσει μερικές ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μεγάλο... κουπί στη σεζόν ως τώρα. Με αυτήν τη λογική άφησε εκτός αποστολής τους Ραφίνια και Εμβιλά, οι οποίοι προφανώς και θα παίξουν κανονικά με την Πόρτο. Χρειάζονται ανάσες και ο Πορτογάλος τούς τις δίνει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι»

Στην αντίδραση που θέλει να βγάλει η ομάδα του μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στο «Velodrome» εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς. Και τόνισε πως περιμένει να κάνουν οι παίκτες του ένα σπουδαίο παιχνίδι. «Το σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε την ήττα και να προσηλωθούμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον επόμενο αντίπαλο. Αλλάζουμε διοργάνωση, πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και δυνατοί κόντρα στο Βόλο. Ας επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση που έρχεται, ας αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε...

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ο Βόλος είναι απρόβλεπτος και ποιοτικός. Έχει υψηλό κίνητρο. Τα προηγούμενα αποτελέσματά του δεν είναι καλά, όμως έρχεται εδώ για να μας δυσκολέψει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Σίγουρα δεν είναι ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως έχει ενδιαφέροντες».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Φορτούνης: «Νίκη και κορυφή»

Στην... ανάγκη του Ολυμπιακού να πάρει και αυτό το παιχνίδι, εστίασε, από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης. «Ο Βόλος είναι καλή ομάδα και το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι που ήρθε ισόπαλος, ενώ βρισκόταν πίσω με τρία γκολ. Από την ώρα που ήρθαμε από τη Γαλλία προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι, ο προπονητής και το επιτελείο του μας ανέλυσαν το πώς αγωνίζεται ο σημερινός αντίπαλος. Παίζουμε στο γήπεδό μας, θέλουμε όπως πάντα τη νίκη και αυτό θα κάνουμε για να συνεχίσουμε αήττητοι και παράλληλα να παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Όσο για το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για εκείνον, ο Έλληνας μέσος, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός για μένα σημαίνει πάρα πολλά, είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και έχω δεθεί με το σύλλογο. Θέλω κάθε χρόνο να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να κατακτούμε τους δύο εγχώριους τίτλους. Είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της ομάδας και αποτελώ μέρος της ιστορίας της».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης