Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει την ευκαιρία του ο Βινάγκρε

Περιμένει την ευκαιρία του ο Βινάγκρε
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 16:15

Την ευκαιρία να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει περισσότερα λεπτά συμμετοχής θα έχει (αν τελικά επιλεχθεί για το βασικό σχήμα) ο Ρούμπεν Βινάγκρε, στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (19:30). Ο κόουτς των ερυθρολεύκων δήλωσε πως θα κάνει ροτέισον ενόψει και του κρίσιμου αγώνα κόντρα στη Πόρτο και έτσι ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας.

Ο Πορτογάλος μπακ ήρθε το καλοκαίρι στον Πειραιά ως μια ηχηρή μεταγραφή, όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γουλβς, με την οψιόν αγοράς του να φτάνει τα 25.000.000 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Ο Βινάγκρε ήρθε με την προοπτική του βασικού στον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο Χολέμπας να τον πλαισιώνει όταν εκείνος χρειάζεται ανάσες, αλλά μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 3 συμμετοχές, με τις 2 εξ αυτών να είναι ολιγόλεπτες κόντρα σε Μαρσέιγ και Πόρτο αντίστοιχα.

Ο Βινάγκρε, που πέρυσι πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Γουλβς σε όλες τις διοργανώσεις (είχε αγωνιστεί και στα 2 παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ), σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται σε ένα τεράστιο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και τόνισε πως δουλεύει σκληρά καθημερινά προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και ως εκ τούτου περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Μένει να δούμε αν απόψε ο Μαρτίνς αρχικά του δώσει την ευκαιρία και εν συνεχεία ο ίδιος ο παίκτης την αξιοποιήσει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ

Διαβάστε επίσης