Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέλα» ο Ελ Αραμπί, τα φιλιά μας στον όμορφο Βόλο...

«Τρέλα» ο Ελ Αραμπί, τα φιλιά μας στον όμορφο Βόλο...
Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020 - 21:27

Με κορυφαίο και σκόρερ 3 τερμάτων τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον Βόλο και συνεχίζει μόνος πρώτος. Ο Μαροκινός φορ ανέλαβε δράση στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας το 1-1 σε έναν περίπατο: Στο 66’, στο 80’ και στο 92’ σκόραρε ξανά χατ τρικ, το δεύτερο στη σεζόν και οδήγησε τον Θρύλο σε άλλη μία νίκη. Ο Μπαριέντος με πέναλτι στο 11’ έδωσε το προβάδισμα στον Βόλο και ο Μασούρας είχε ισοφαρίσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η εκκίνηση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Όπως και εκείνη του Μπα, ο οποίος νικήθηκε κατά κράτος από τον Δουβίκα σε δύο περιπτώσεις: Πρώτα στο 7’ με τον επιθετικό του Βόλου να του ξεφεύγει και να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ και ακολούθως στο 10’ όταν του έκλεψε τη μπάλα και κέρδισε το πέναλτι! Ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα στο 11’ και έκανε το 0-1 στο Καραϊσκάκη. Το ματς για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε στραβά, μιας και ο Μαρτίνς είδε στο 3’ τον Ντρέγκερ να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Γενικότερα η εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν καλή. Προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δυσκολεύτηκαν αρκετά. Στο 13’ ο Ραντζέλοβιτς σούταρε στην κλειστή γωνία και ο Γκαραβέληξς απέκρουσε, ενώ στο 14’ η κεφαλιά του Σεμέδο πέρασε άουτ. Στο 21’ ο Καμαρά από κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 33’ η κεφαλιά του Σεμέδο πέρασε άουτ. Ο Μασούρας στο 45’ αστόχησε σε τετ α τετ, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει σε κόρνερ. Δεν ήταν καλό το τελείωμα του Έλληνα εξτρέμ. Βέβαια, δύο λεπτά αργότερα, από κάθετη του Μπουχαλάκη, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά προ του Γκαραβέλη και έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, χτύπησε κιόλας στο κεφάλι από τις τάπες του τερματοφύλακα του Βόλου, αλλά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε το παιχνίδι. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό, αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει.

Τι είδαμε από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο; Ε, ακριβώς την αντίθετη εικόνα είχε στο δεύτερο και με ηγέτη και πρωταγωνιστή τον καλύτερο φορ στην Ελλάδα, με διαφορά, ολοκλήρωσε την ανατροπή! Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε δράση στο τελευταίο 25λεπτο και έκανε τη μεγάλη διαφορά. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά, απείλησαν στο 46’ με τον Μασούρα από κοντά και στο 47’ με το σουτ του Φορτούνη, όπως επίσης στο 55’ με τον Ελ Αραμπί και στο 56’ με τον Έλληνα εξτρέμ και προηγήθηκαν στο 66’. Ο Καμαρά πέρασε στον Μαροκινό φορ και εκείνος με μία προσποίηση και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1. Στο 80’ ήρθε το 3-1, πάλι από τον ίδιο: Ο Φορτούνης έκανε την πάσα και ο Ελ Αραμπί με δυνατό σουτ με το αριστερό τελείωσε το παιχνίδι. Ο Χολέμπας είχε ακυρωθέν γκολ στο 90’ από υπέροχη κάθετη του Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό φορ να ολοκληρώνει το χατ τρικ στο 92’ με κοντινή προβολή έπειτα από ωραίο κατέβασμα στη σέντρα του Τιάγκο Σίλβα.

Υπέροχος Ελ Αραμπί με 8 γκολ σε 8 ματς και 8η νίκη για τον Ολυμπιακό. Συνεχίζει στην κορυφή ο Θρύλος, δυνατά, με στόχο το 46ο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (3’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε), Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Βρουσάι, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (74’ Κιάκος), Κολόμπο, Σάντσεζ, Φεράρι, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Ριένστρα, Μπάρτολο, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνεζ, Δουβίκας.

Διαβάστε επίσης