Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσύ δεν περιμένεις τους άλλους…

Εσύ δεν περιμένεις τους άλλους…
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 - 17:46

Τους έχει ο Ολυμπιακός, τους Πορτογάλους. Και στο Οπόρτο μέσα τους πίεσε και θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, από την ήττα εκείνη, η οποία έπαιξε και ιδιαίτερο ρόλο, στο πως έχει διαμορφωθεί έως τώρα η κατάσταση.

ΟΚ, δεν τον άφησαν την περασμένη βδομάδα να τελειώσει την δουλειά με την τρίτη θέση και να καταφέρει να προκριθεί στο Γιουρόπα, πηγαίνοντας πιο άνετος, τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην Πόρτο. Δεν πειράζει, Θρύλος είναι, δεν έχει φτιαχτεί για τα εύκολα, όπως οι «δικέφαλοι» που ντρόπιασαν, για ακόμη μια χρονιά, το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Ευρώπη…

Και, ως Θρύλος, έχει ένα χρέος, την Τετάρτη: Να ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ στο άλλο ματς. Να κλείσει τα ραδιοφωνάκια, τα live score (που λέει ο λόγος, το πιάνετε τι θέλουμε να πούμε) και να ΑΦΟΣΙΩΘΕΙ… μόνο στο δικό του παιχνίδι! Μόνο στην Πόρτο. Και σε τίποτε άλλο!

Δεν μπορεί να περιμένει κάτι καλό, από τη δική του «μάχη», στο Καραϊσκάκη, αν έχει το μυαλό του στο τι γίνεται μεταξύ Σίτι και Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στο γήπεδο, για να τελειώσει ΕΚΕΙΝΟΣ την υπόθεση τρίτη θέση του ομίλου. Να βεβαιωθεί ότι εκείνος είναι που κρατάει την τύχη στα χέρια του και να μη ρίξει… ούτε μισή ματιά, στο άλλο ματς.

Δεν χρειάζεται. Ό,τι θέλουν, εκείνοι μεταξύ τους, ας κάνουν. Ο Ολυμπιακός τη δουλειά του, με την Πόρτο και… φιλάκια στη Γαλλίδα, με τη λήξη του ματς. Α! Και στο VAR, ε; Μην ξεχαστούμε!

Διαβάστε επίσης