Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ αυτός ο τίτλος!

ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ αυτός ο τίτλος!
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020 - 21:37

Που να σε πλησιάσουν; Με αυτές τις ομάδες; Με αυτή την εικόνα που βγάζουν μέσα στο γήπεδο; Με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πέναλτι και τον Αστέρα να μην περνάει τη σέντρα, να νικάει με το… ζόρι. Και ας έπαιζε με 10. Ο Αστέρας φαινόταν λες και έπαιζε με… 9. Τόσο κακή ομάδα ήταν οι Αρκάδες στην Τούμπα! Και ας μας λέει ο Γκαρσία τα… δικά του. Ας μας λέει ότι… του κάνουν τη ζωή δύσκολη, όπως του την έκαναν ως παίκτης… Δεν πείθει κανέναν.

Η ομάδα του εμφανίζεται, σε κάθε αγωνιστική να… ασθμαίνει και όμως, νικάει εύκολα, γιατί οι αντίπαλοί του… αμολάνε αετό. Με μια φάση, τι να διεκδικήσεις… Αλλά δεν μας… χαλάει αυτό. Ας περπατάει ο ΠΑΟΚ στα άλλα του ματς, ώστε όταν έρθει η ώρα να τους επισκεφτούμε, να καταλάβει τη διαφορά του να παίζεις… τελικούς.

Όσο για το συνονθύλευμα του Καρέρα, τα λόγια είναι περιττά. Αφού κατάφερε να κάνει την ομάδα του οδοντιάτρου να μοιάζει με… υπερομάδα, τα σχόλια είναι περιττά. Αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού, απόψε και είχε απέναντί του, ΑΥΤΗ την ΑΕΚ, που βλέπουμε, ειδικά το τελευταίο διάστημα, θα είχε… «πέσε κάτω Αεξάρα…» Στάνταρ. Και τόσο απλά…

ΘΡΥΛΕ, αυτός ο τίτλος ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. Αυτοί είναι οι… λεγόμενοι «διεκδικητές» του τίτλου; Αυτοί είναι οι αντίπαλοί σου; Αυτοί είναι που θα σε κρατήσουν μακριά από το 46ο; Πως; Με τι ομάδες; Με τι ποδόσφαιρο; Με κάνα VAR και με κάνα… ανθρώπινο λάθος, μπορεί. Και δεν έχουν και απ’ αυτά, στα μεταξύ μας. Τουλάχιστον όχι πολλά… Γιατί μας παίζουν ξένοι διαιτητές…

Ένα πράγμα έχει να κάνει ο Ολυμπιακός. Την μπάλα κάτω. Και να είναι ο εαυτός του. Και απέναντι σε αυτούς του αντιπάλους, στο τέλος της χρονιάς, θα είναι ΞΑΝΑ εκείνος που θα πανηγυρίζει!

Διαβάστε επίσης