Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι πάει στο μεγάλο ματς!

Έτσι πάει στο μεγάλο ματς!
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 13:19

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία, του μεγάλου ματς, με την Πόρτο. Και το παρακάτω, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, είναι το πρόγραμμά του, ενόψει το σπουδαίου αυτού αγώνα:

Την Τρίτη (8/12) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με την Πόρτο για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τρίτη 8/12
16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV). Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Πέπε.
18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (ανοικτή για 15 λεπτά).

Τετάρτη 9/12
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠόρτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η προπόνηση της Πόρτο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 8/12 στις 10:00 (τοπική ώρα) και η συνέντευξη Τύπου της στις 11:45 (τοπική ώρα) στο προπονητικό της κέντρο στην Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης

Η… λατρεμένη ΕΠΟ έχει… έτοιμη τη λύση!

Η… λατρεμένη ΕΠΟ έχει… έτοιμη τη λύση!

Πάει πάλι για εύνοια προγράμματος, ο ΠΑΟΚ, αν το μεταξύ μας, στην Τούμπα, οριστεί στις 13 Γενάρη, αντί για τις 20. Ο ορισμός της αγωνιστικής του Κυπέλλου, από την ΕΠΟ, μπορεί να… το κρίνει.