Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… λατρεμένη ΕΠΟ έχει… έτοιμη τη λύση!

Η… λατρεμένη ΕΠΟ έχει… έτοιμη τη λύση!
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 13:37

Η… λατρεμένη ΕΠΟ, η οποία δεν έχει «αγαπημένα παιδιά» και δεν έχει ποτέ της, επί θητείας τους «δικό μας» Γραμμένου, κοιτάξει… μικροπολιτικά συμφέροντα, μπορεί να δώσει ξανά τη… λύση, στο θέμα του ορισμού του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το οποίο προκύπτει.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο Ολυμπιακός ζητά να γίνει το ματς στις 20 Γενάρη του 2021. Και αυτό γιατί αν οριστεί στις 13 Ιανουαρίου, όπως… προετοιμάζεται, Θα έχει μέσε μια εβδομάδα, τρία ταξίδια, σε Αγρίνιο, Τρίπολη και Τούμπα. Το ένα πίσω από το άλλο!

Ο ΠΑΟΚ αντιπαραβάλλει ότι αν παίξει με τον Ολυμπιακό στις 20, θα έχει καπάκι ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά από λίγες ημέρες. Θα είναι, όμως και τα 2 στην έδρα του! Ούτε μετακινήσεις, ούτε τίποτα…

Η Nova δεν παίρνει θέση, όπως φαίνεται. Και όπως όλα δείχνουν, η… αγαπημένη ΕΠΟ είναι εκείνη που θα κρίνει, ξανά, την έκβαση της υπόθεσης. Αν ορίσει, όπως λέγεται, αγωνιστική Κυπέλλου στις 20, τότε περνάει, ξανά, του ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα του «κάθεται» καλύτερα, βρίσκοντας τον Ολυμπιακό από συνεχόμενα ταξίδια…

Διαβάστε επίσης

Έχει μάθει να περιμένει το… χειρότερο

Έχει μάθει να περιμένει το… χειρότερο

Δεν κάνει… προκαταβολικά «ντόρο» ο Ολυμπιακός για το ματς της Τούμπας, επειδή… έτσι. Έχει δείξει το παρελθόν ότι πρέπει να περιμένει το… χειρότερο σενάριο.