Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάνε το «3 στα 3»! (videos)

Κάνε το «3 στα 3»! (videos)
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 13:59

Όπως το 2018, έτσι και το 2019, ο Ολυμπιακός βρέθηκε ισάριθμες φορές στην θέση που βρίσκεται και απόψε! Να παίζει, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Τα αποτελέσματα είναι (πασί)γνωστά, αλλά το να θυμόμαστε τις επιτυχίες μας, δίνει τη δυνατότητα να χτίσουμε πάνω σε αυτές, να γίνουμε καλύτεροι και να μπορέσουμε να βελτιωθούμε, ακόμη περισσότερο, για το μέλλον. Το βασικότερο; Μας θυμίζουν, χωρίς εκπτώσεις, το ποιοι είμαστε και το που είμαστε ικανοί να φτάσουμε!

Το 2018, λοιπόν, ήταν η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και αντίπαλος ήταν η τεράστια Μίλαν. Την οποία ο Ολυμπιακός δεν ήθελε απλώς να κερδίσει, αλλά και να αποκλείσει! Ήθελε δύο γκολ διαφορά, νίκησε με 3-1 και κατάφερε να φτάσει στον στόχο του!

Μία χρονιά μετά, το 2019, ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου ανήκει και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ! Έπαιξε στα ίσια τα μεγαθήρια και κατάφερε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική, παίζοντας την πρόκριση, στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον αδερφό Ερυθρό Αστέρα. Νίκη ήθελε, επί τοις ουσίας, ο Θρύλος. Και την πήρε, με 1-0, πετυχαίνοντας τον στόχο του και δείχνοντας την κλάση του!

Πάμε, λοιπόν, απόψε, για το «3 στα 3» επί Μαρτίνς και στη συνέχεια… όλα γίνονται!

Διαβάστε επίσης

Η Ευρώπη δεν τελειώνει!

Η Ευρώπη δεν τελειώνει!

Ναι, δεν είδαμε την ομάδα που θα βλέπαμε, κανονικά, φέτος. Αλλά μπορούμε ακόμη να τη δούμε να… απογειώνεται.