Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρουσάι: «Πάμε για τη νίκη!»

Βρουσάι: «Πάμε για τη νίκη!»
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 14:19

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών και όχι μόνο. Ο Μάριος Βρουσάι συνεχίζει μια ανοδική πορεία, μπαίνοντας ολοένα και πιο πολύ, στο rotation του Μαρτίνς! Μιλώντας στο σημερινό ματς πρόγκραμ, του αγώνα με την Πόρτο, ο νεαρός έδωσε το σύνθημα!

Αναλυτικά ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για:

-τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο:

«Αυτό που θα ήθελα να πω στα νεότερα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα σε όλα που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, είναι να μην τα παρατήσουν ποτέ, να μην σταματήσουν να δουλεύουν. Να έχουν πίστη στον εαυτό τους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και τι σου επιφυλάσσει το μέλλον».

-την αναμέτρηση με την Πόρτο:

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή συγκεντρωμένα, να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να μη δεχτούμε κάποιο γκολ και στη συνέχεια θα πρέπει είτε να χτυπήσουμε στην κόντρα, είτε να κάνουμε το παιχνίδι μας με κατοχή μπάλας, ώστε να πετύχουμε ένα τέρμα. Επίσης, θα πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν, που είναι το κυριότερο για εμάς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στο Europa League».

- την χρησιμοποίησή του στο δεξί άκρο της άμυνας:

«Όπου μας χρειάζεται η ομάδα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξεκίνησα το παιχνίδι με τον Βόλο να παίξω ως εξτρέμ, τραυματίστηκε ωστόσο ο Ντρέγκερ και ήρθε η σειρά μας μου να αγωνιστώ ως δεξί μπακ για να βοηθήσω την ομάδα. Έδωσα ό,τι καλύτερο είχα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε».

Διαβάστε επίσης

Κάνε το «3 στα 3»! (videos)

Κάνε το «3 στα 3»! (videos)

Δύο τελευταίες αγωνιστικές ομίλων, επί Μαρτίνς, δύο προκρίσεις. Πάμε για να το τριτώσουμε!