Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σισέ: «Να δουλέψω και να δώσω χαρά στον κόσμο!»

Σισέ: «Να δουλέψω και να δώσω χαρά στον κόσμο!»
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 - 13:44

Ο Παπ Σισέ είναι ένας από ‘μας και… δεν το κρύβει! Γουστάρει που παίζει για τον Θρύλο και το τονίζει με όλους τους τρόπους. Μιλώντας στη Nova στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο νέο συμβόλαιο και στους επόμενους στόχους του, αλλά και στην παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη.

«Κρατάμε την πρόκριση. Κρατάμε το θετικό. Δεν ήταν έτσι όπως θέλαμε τα πράγματα. Όλοι προβληματιστήκαμε. Αλλά το έχουμε αφήσει πίσω. Περιμένουμε την κλήρωση της Δευτέρας και στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, να έχουμε συγκέντρωση και πάθος. Να συνεχίσουμε τη δουλειά, όπως πάντα!», είπε αρχικά.

«Υπάρχει επέκταση δύο ετών, στο συμβόλαιό μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να μείνω εδώ και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα! Οι οπαδοί μου έστειλαν μηνύματα και τους έστειλα και εγώ. Πολύ θετικά λόγια, νιώθω πολύ καιρό τη στήριξή τους! Θέλω να δουλέψω, για να τους δώσω χαρές!», πρόσθεσε.

«Ο Μπα είναι καλύτερα, επέστρεψε και δουλεύει σε αγώνες και προπονήσεις. Είναι ένας πολύ καλός και ποιοτικός αμυντικός. Δουλεύει για να είναι έτοιμος», κατέληξε, αναφερόμενος στον… αδερφό του, Σενεγαλέζο στόπερ.

Διαβάστε επίσης

Λαμία-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-6 (Τελικό)

Λαμία-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-6 (Τελικό)

Ο Θρύλος δοκιμάζεται εκτός έδρας, για την Σούπερ Λιγκ και στόχος του είναι μόνο η νίκη! Πάμε ζωντανά στο «Αθανάσιος Διάκος».