Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μαρτίνς! (photo)

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μαρτίνς! (photo)
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 - 14:03

Έφτασε η στιγμή για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα! Ο Θρύλος δεν ψάχνει, φυσικά, τίποτα περισσότερο, από το τρίποντο. Και θέλει, μάλιστα, να… καθαρίσει με την υπόθεση νίκη, όσο πιο καθαρά και νωρίς γίνεται. Να μην… μπλέξει σε περιπέτειες.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Πορτογάλος παρατάσσει τον Θρύλο με 4-2-3-1 και με δύο αλλαγές, σε σχέση με το τελευταίο του ματς. Βάζει τον Τιάγκο Σίλβα 10άρι, όπως αναμενόταν, πίσω από τον επιθετικό! Παράλληλα, βάζει στα δεξιά της μεσαίας γραμμής τον Ραντζέλοβιτς, αφήνοντας εκτός «μάχης» τον Βρουσάι, ο οποίος θα έρθει, εφόσον κριθεί απαραίτητο, από τον πάγκο.

Στην άμυνα… σταθερές. Δεν αλλάζει η τετράδα, αλλά και τα πρόσωπα, με Σισέ-Σεμέδο να παραμένουν οι «βράχοι» στο κέντρο. Δύο χαφ, Εμβιλά και Μπουχαλάκης και μπροστά… ο μπόμπερ, Ελ Αραμπί, έτοιμος για νέα… παστέλια.

Αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Λαμία-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-6 (Τελικό)

Λαμία-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-6 (Τελικό)

Ο Θρύλος δοκιμάζεται εκτός έδρας, για την Σούπερ Λιγκ και στόχος του είναι μόνο η νίκη! Πάμε ζωντανά στο «Αθανάσιος Διάκος».