Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκε δίχτυα μετά από 316 ημέρες

Βρήκε δίχτυα μετά από 316 ημέρες
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 - 09:17

Ο Χιλάλ Σουντανί βρήκε δίχτυα μετά από περίπου έναν χρόνο κάτι που είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Στο 83’ μετά από συνεννόηση με το VAR ο Βάτσιος θα καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Οι παίκτες που κάθονταν στον πάγκο, αμέσως σηκώθηκαν και είπαν ότι πρέπει να το βαρέσει ο Σουντανί. Έτσι κι έγινε! Ο Αλγερινός εκτελεί και 0-4 ο Ολυμπιακός.

Το τελευταίο τέρμα που είχε πετύχει ο ίδιος ήταν στο παιχνίδι με την Ξάνθη 01/02/2020 δηλαδή 316 ημέρες πριν από το αποψινό. Ο Σουντανί είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο πέρυσι και είχε χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όμως ούτε φέτος στις πρώτες του συμμετοχές είχε καταφέρει να σκοράρει. Το αξιοσημείωτο είναι πως κάτι τέτοιο δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα είχε πάθει έναν σοβαρό τραυματισμό με τη φανέλα της Νότιγχαμ και είχε να σκοράρει περισσότερο από έναν χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι δυνατός και ποτέ του δεν τα βάζει κάτω, επίσης όταν είναι καλά έχει αποδείξει πως είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην επίθεση του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης