Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο ματς στον Ναό!

Πρώτο ματς στον Ναό!
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 - 15:09

Έμαθε ο Θρύλος, λίγο νωρίτερα, τον αντίπαλό του, στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μια καλή ομάδα, δυνατή, παραδοσιακή ολλανδική δύναμη, η οποία όμως δεν είναι ικανή να… τρομάξει τον Ολυμπιακό και να τον αναγκάσει, από τώρα, να… «παραιτηθεί», από τις βλέψεις για το τους «16» του θεσμού! Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει νικήσει ή/και αποκλείσει μεγαλύτερα ονόματα, από την PSV, η οποία μόνο… τρόμο δεν προκαλεί.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν θα πάει… καβάλα στ’ άλογο, στις δύο αναμετρήσεις. Με την πρώτη να διεξάγεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις 18 Φεβρουαρίου του 2021. Ο Θρύλος θα έχει εκεί την ευκαιρία να κάνει το πρώτο του βήμα, για να βρεθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου, στο Philips Stadion και περιμένουμε να μάθουμε από την ΟΥΕΦΑ, σύντομα, λεπτομέρειες, όπως ώρες διεξαγωγής κλπ. ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης

Μπήκε στις ράγες: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες, για το Άρης-ΠΑΟΚ!

Μπήκε στις ράγες: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες, για το Άρης-ΠΑΟΚ!

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για τις καταγγελίες, σχετικά με το Άρης-ΠΑΟΚ. Καταθέτουν Καραπαπάς, Σιαμπάνης, Δεληζήσης.