Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έδωσε τα στοιχεία, ο λόγος στη δικαιοσύνη!

Έδωσε τα στοιχεία, ο λόγος στη δικαιοσύνη!
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 - 14:56

Τα στοιχεία είναι, πλέον, στη διάθεση της δικαιοσύνης! Εκείνη είναι που έχει τον λόγο και η οποία μπορεί να δώσει ένα τέλος, σε κάθε είδους ενέργεια, η οποία ΚΑΜΙΑ θέση στο ποδόσφαιρο δεν έχει! Ο Κώστας Καραπαπάς κατέθεσε σήμερα, Τρίτη 15/12, τα στοιχεία, σχετικά με την τρομερή καταγγελία, την οποία ο ίδιος έκανε, στον απόηχο του Άρης-ΠΑΟΚ, της Κυριακής.

Ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το αποτέλεσμα του οποίου, όπως και ο αγώνας καθαυτός… γρήγορα ξεχάστηκαν, αφού οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά, για «απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη και άλλων παικτών του Άρη», από τον ΠΑΟΚ, ήταν και παραμένουν εκείνες που… μονοπώλησαν το ενδιαφέρον!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και μετά τις καταθέσεις Σιαμπάνη και Δεληζήση, ήταν σήμερα, Τρίτη, η σειρά του, να καταθέσει, στις αρμόδιες αρχές, τα στοιχεία, από τα οποία προέκυψαν οι καταγγελίες του.

Πλέον, όπως προαναφέραμε, η δικαιοσύνη είναι εκείνη, η οποία έχει τον λόγο, για να λάμψει η αλήθεια, σε άλλη μια υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται το όνομα του ΠΑΟΚ και… όχι για καλό λόγο. Ο Κώστας Καραπαπάς κατέθετε για δύο ώρες στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους, έχουν τον πρώτο λόγο, στην υπόθεση και στην απόδοση δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης