Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κλάτενμπεργκ «αδειάζει» και εκθέτει ΠΑΟΚ και προπαγάνδα! (video)

Ο Κλάτενμπεργκ «αδειάζει» και εκθέτει ΠΑΟΚ και προπαγάνδα! (video)
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 - 20:18

Μέχρι πρότινος, τον στήριζαν. Από το βράδυ της Κυριακής, όμως, είναι κόντρα στον Κλάτενμπεργκ ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε και στην ανακοίνωσή του.

Πάντως, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ της ΕΠΟ «αδειάζει» και εκθέτει και τον ΠΑΟΚ και την προπαγάνδα του που «φωνάζει» για τη διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟΚ!

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με τον καταλογισμό του πέναλτι διότι ο επιτιθέμενος κάνει πρώτος την επαφή με τη μπάλα με το δεξί του πόδι, με τη μπάλα στη συνέχεια να έρχεται σε επαφή με τα τεντωμένα χέρια του τερματοφύλακα.

Τότε άμεσα ο τερματοφύλακας, στην προσπάθεια του να παίξει τη μπάλα συγκρούεται με το δεξί πόδι του επιτιθέμενου προκαλώντας παράβαση η οποία έχει ως αποτέλεσμα το πέναλτι καθώς η όποια επαφή με τη μπάλα από τον τερματοφύλακα, δεν ήταν αρκετή για να θεωρηθεί μια σαφής και εσκεμμένη επαφή σε αυτή», είπε για το πέναλτι που πήρε ο Άρης.

Επίσης, συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή, μετά τη χρήση του VAR, να πάρει πίσω το πέναλτι που αρχικώς είχε δοθεί στον Τζόλη, τονίζοντας πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε μόνος του.

Τέλος, θεωρεί πως στο 98’ έχει γίνει επιθετικό φάουλ του Τσόλακ στον τερματοφύλακα του Άρη και πως ο διαιτητής έπρεπε να έχει πάει να δει τη φάση πριν λήξει το παιχνίδι.

Κοινώς, «αδειάζει» ο Κλάτενμπεργκ τον ΠΑΟΚ και την προπαγάνδα.

Κάτι μας λέει πως τώρα ο Άγγλος δεν θα είναι καλός για τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε επίσης