Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει και σήμερα το μπούλινγκ στον Σιαμπάνη η προπαγάνδα…

Συνεχίζει και σήμερα το μπούλινγκ στον Σιαμπάνη η προπαγάνδα…
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 - 14:59

Εντάξει δεν μας κάνει και εντύπωση, εδώ που τα λέμε. Το περιμέναμε και σε μεγάλο βαθμό και το βλέπουμε να συμβαίνει, εδώ και μερικές ημέρες. Από την ώρα που βγήκε στην επιφάνεια η ιστορία Άρη-ΠΑΟΚ-Σιαμπάνη-υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας κλπ. κλπ., το μπούλινγκ στον νεαρό τερματοφύλακα, από τους… μετρ του είδους, είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ!

Δεν αλλάζει και τίποτα, βέβαια… Ούτε πρώτη φορά είναι, ούτε τελευταία… Μπαίνεις απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Με οποιοδήποτε, τρόπο, δεν έχει σημασία. Θα φας το μπούλινγκ του… αιώνα! Θα κρεμαστείς στα μανταλάκια, θα διαβάζεις το όνομά σου συνέχεια, με τον πλέον αρνητικό τρόπο, να γράφεται ξανά και ξανά, γύρω από κάθε είδους, αληθινή ή… φανταστική ιστορία.

Μερικές ιστορίες θα είναι και επιπέδου… Βατράχι, που έλεγαν κάποτε οι μετρ του μπούλινγκ. Όπως η σημερινή που «αναπαράγει» φανταστικούς διαλόγους Σιαμπάνη-Εισαγγελέα… Τόσο χαμηλά και τόσο συνεχόμενο και σκληρό μπούλινγκ…

Δεν σταματάει πουθενά η κατάσταση. Δεν αλλάζει… Το ίδιο, ακατάσχετο μπούλινγκ, κάθε φορά που κάποιος… μπαίνει απέναντι στην αγαπημένη ομάδα της προπαγάνδας!

Διαβάστε επίσης