Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να κλείσει το 2020 όπως πρέπει!

Να κλείσει το 2020 όπως πρέπει!
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 - 23:46

Ο Θρύλος υποδέχεται τη Λάρισα την Κυριακή για το τελευταίο παιχνίδι του 2020 και θέλει τη νίκη με σκοπό να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αν και ήταν καλύτερος, όμως παραμένει πρώτος και μάλιστα έχει αυξήσει τη διαφορά του με τον δεύτερο Άρη.

Το παιχνίδι με τη Λάρισα μπορεί να μην έχει την αίγλη που έχουν άλλα παιχνίδια, όμως για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν τα ξεχωρίζει. Κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλει να κερδίζει ανεξαρτήτου αντιπάλου και συγκυριών. Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε γράψει πολλές φορές δεν έχει αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα θέλει όλα δικά του και θα τα έχει. Άλλωστε ποτέ δεν περηφανευόταν για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα όπως κάνουν οι υπόλοιποι τις λιγοστές φορές που έχουν καταφέρει ακόμα και αυτό.

Συνεπώς η νίκη με την Λάρισα είναι εξίσου σημαντική με τα άλλα παιχνίδια και αυτό το ξέρουν καλύτερα από όλους οι παίκτες οι οποίοι θέλουν να τα δώσουν όλα προκειμένου ο Θρύλος να πανηγυρίσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου είναι πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στις 3 Ιανουαρίου (19:30) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Διαβάστε επίσης

Κέρδος ο «μικρός»!

Κέρδος ο «μικρός»!

Η εμφάνιση του Βρουσάι είναι από τα λίγα που κρατάει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ...