Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ισχυρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός για Ρέις»

«Ισχυρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός για Ρέις»
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - 14:55

Το θέμα του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό είναι κάτι το οποίο υπάρχει από το καλοκαίρι. Κατέληξε η ομάδα του Πειραιά στον Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς, αλλά η πορεία του 21χρονου ποδοσφαιριστή δεν ήταν η αναμενόμενη.

Οπότε επανέρχεται το συγκεκριμένο ζήτημα και τώρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα από τα ονόματα που έχει επανέλθει στο προσκήνιο, είναι αυτό του Ματέους Ρέις. Ο Πορτογάλος μπακ ήταν ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» από το καλοκαίρι, αλλά δεν πήγαν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρίο Άβε όπως ήθελαν οι Πειραιώτες.

Το συμβόλαιο του παίκτη του καλοκαίρι τελειώνει με τους Πορτογάλους, αλλά όπως φαίνεται τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Τον θέλει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός είναι γερά στο παιχνίδι της απόκτησής του! Μάλιστα στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα το «tvi24.pt», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος για τη Σπόρτινγκ και έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Τονίζοντας παράλληλα στο ρεπορτάζ ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος ο παίκτης πίεσε αρκετά τη Ρίο Άβε για να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Καμία χαλάρωση ενόψει ΑΕΛ

Καμία χαλάρωση ενόψει ΑΕΛ

Στο Ρέντη τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν θα παρουσιαστεί χαλαρή στο Καραϊσκάκη την Κυριακή...