Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Record: Στέλνει τον Ρέις στη Σπόρτινγκ

Record: Στέλνει τον Ρέις στη Σπόρτινγκ
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - 11:59

Ο Ματέους Ρέις αποτέλεσε διακαή πόθο του Μαρτίνς, για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος της Ρίο Άβε δεν κατάφερε να πείσει την ομάδα του να τον παραχωρήσει στον Θρύλο, ο πορτογαλικός σύλλογος επέμεινε στις απαιτήσεις και έτσι το deal, τότε, δεν προχώρησε, με τον Ολυμπιακό να στρέφεται σε άλλες λύσεις. Έκτοτε, το θέμα του δεν ξεχάστηκε, αλλά μάλλον τώρα θα… ξεχαστεί για τον Ολυμπιακού, αφού η Record τονίζει σήμερα πως ο ποδοσφαιριστής βρήκε τη νέα του στέγη, στο Ζοζέ Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ.

«Ο Ματέους Ρέις πηγαίνει στο Αλβαλάδε: ο αριστερός μπακ έτοιμος για το άλμα», αναφέρει ο τίτλος στο δημοσίευμα. Προσθέτει, δε, πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει και πως απομένει το «ναι» του 25χρονου ποδοσφαιριστή, για να προχωρήσει άμεσα το θέμα του. Μένει να φανεί εάν αυτή θα είναι η απόφασή του.

Θυμίζουμε ότι ο Ματέους Ρέις ήθελε πολύ να έρθει στον Ολυμπιακό και πίεσε έντονα προς αυτή την κατεύθυνση. Γεγονός το οποίο, εντέλει, τον έθεσε στο περιθώριο, στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά αριστερό μπακ, έχει αρκετές λύσεις στο… μπλοκάκι ο Μαρτίνς και η αλήθεια είναι πως όσο δεν υπάρχουν… ανακοινώσεις, από τη Σπόρτινγκ, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται τελικό. Η Record λέει πως ο Βραζιλιανός… λέει το ναι, πάντως, στην ομάδα της Λισαβόνας.

* Η φωτό είναι από τη σελίδα του Ματέους Ρέις, στο Facebook.

Διαβάστε επίσης