Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανδρούτσος: «Όπου μου ζητηθεί!»

Ανδρούτσος: «Όπου μου ζητηθεί!»
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - 16:05

Ετοιμάζεται να μπει ξανά στο ροτέισον του Μαρτίνς και να παίξει στη θέση του Ραφίνια, ως δεξιός αμυντικός, στο επικείμενο ματς με την ΑΕΛ, στο Καραϊσκάκη. Ο Θανάσης Ανδρούτσος έρχεται από ένα ρόστερ Ολυμπιακού με βάθος, ποιότητα και ταλέντο, να δώσει λύσεις στα χέρια του Μαρτίνς. Για το τώρα και το αύριο.

Μιλώντας στη Nova, ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού δεν δίστασε να δηλώσει έτοιμος να βοηθήσει και μάλιστα ΟΠΟΥ του ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Συνέχεια μαθαίνουμε. Σίγουρα υπήρξαν λάθη. Κοιτάμε να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια. Σίγουρα δεν μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Αλλά πιστεύω η συγκέντρωση στο παιχνίδι, είναι αυτό που θα μας βοηθήσει, για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Ανδρούτσος, για το ματς με την ΑΕΚ.

«Είμαστε επαγγελματίες. Σίγουρα δεν βοηθάει (σ.σ. ο κακός αγωνιστικός χώρος) για εμάς που θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά οφείλουμε και προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε. Τώρα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λάρισα. Να είμαστε εξ αρχής πολύ συγκεντρωμένοι», συνέχισε.

«Θα έχει κύριο ρόλο η συγκέντρωση. Είμαστε ακόμη εδώ, παρότι έρχονται οι γιορτές. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι όπως όλα. Το ότι η ΑΕΛ δεν τα έχει πάει καλά, έως τώρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάσει», πρόσθεσε.

«Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή μου με τη Λαμία. Ανέβασε την ψυχολογία μου, το ότι έπαιξα, όπου με έβαλε ο προπονητής μου. Με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου, στις προπονήσεις, αφού αυτές είναι υψηλού επιπέδου. Έτσι, όλοι όσοι παίζουν ή δεν παίζουν, είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν», είπε ακολούθως, για να καταλήξει:

«Έχω παίξει σε πολλές θέσεις. Το έχω ξαναπεί. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να είμαι, θα είμαι. Και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Διαβάστε επίσης