Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόδι στο γκάζι! Η πρωτιά είναι δική μας!

Πόδι στο γκάζι! Η πρωτιά είναι δική μας!
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 01:24

Έτοιμος να κλείσει το 2020 και τον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος με άλλη μία νίκη, τη 10η, είναι ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ΑΕΛ (15:00) για τη 13η αγωνιστική και θέλει να κάνει δυναμικό φινάλε.

Θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη πιο ήρεμες γιορτές. Είναι το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση, μόνο που, όπως πάντα, όπως σε κάθε παιχνίδι, καλείται να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Καλύτερος είναι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά πρέπει να το δείξει κιόλας. Αυτό περιμένει και ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως και ότι θέλει όλοι του οι ποδοσφαιριστές να είναι σε πλήρη ετοιμότητα, είτε εκείνοι που θα αρχίσουν το παιχνίδι, είτε εκείνοι που θα μπουν στη διάρκειά του.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Λίγες «λέει» η λογική. Όπως και να ‘χει, περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένει να δει σοβαρότητα και όρεξη και να κάνουν ό,τι έχουν σχεδιάσει στην προπόνηση.

Φυσικά και υπάρχουν απουσίες για άλλη μία αναμέτρηση, αλλά προφανώς και στον Ολυμπιακό υπάρχει η δεδομένη ποιότητα και οι λύσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συν τις άλλοις, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και για να κάνει γιορτές μόνος στην κορυφή, μιας και η νίκη του Άρη με 3-0 επί του ΟΦΗ τον έφερε κι εκείνον στους 29 βαθμούς. Ο Θρύλος, όμως, θέλει την κορυφή δική του και θα φροντίσει να στείλει το μήνυμα.

Το πόδι στο γκάζι και η πρωτιά είναι δική μας!

Θυμίζουμε, η αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Σουντανί, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Κορυφή και καλή μπάλα!

Κορυφή και καλή μπάλα!

Θρύλος είσαι, μην κάνεις… εκπτώσεις! Στις 15:00 με την ΑΕΛ, στο Καραϊσκάκη, γράφεις άλλη μια καλή νίκη στον πίνακα!