Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 12:01

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming: Να επιστρέψει στις νίκες, μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, και να κάνει γιορτές μόνος στην κορυφή, θέλει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming: Το παιχνίδι αφορά τη 13η αγωνιστική της Super League και ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα που θα τον φέρει και πάλι μόνο πρώτο και στο +3 από τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στη σεζόν και θέλει άλλη μία νίκη που θα τον κάνει να κλείσει ιδανικά το 2020 αλλά και τον πρώτο γύρο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αρχίζει στις 15:00 και ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή συνολικά 25 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Σουρλής, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρας, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Βρουσάι, Σουντανί, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming | Μαρτίνς: «Πάντα για τη νίκη»

Στο ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν και πως για αυτήν παίζουν σε κάθε παιχνίδι, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. «Δε νομίζω πως έχει διαφορά από τα άλλα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες ψάχνουν βαθμούς, όπως και εμείς ψάχνουμε βαθμούς. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεται η ΑΕΛ. Είναι σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε την εφετινή χρονιά με μια νίκη. Δεν έχει σημασία με ποιον αντίπαλο παίζεις, αλλά να παίζεις πάντα για τη νίκη. Η ΑΕΛ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία δημιουργεί προβλήματα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι μια πιθανότητα να δούμε τον Μπρούμα. Θα κάνουμε τις επιλογές μας, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι διαφορετικό. Η εικόνα της ομάδας μας δεν είναι πάντα σταθερή. Και η ποιότητά μας δεν είναι αυτή που θέλουμε. Θέλω να αναφερθώ στο γεγονός πως σε κανένα πρωτάθλημα της Ευρώπης, δε βρίσκεται στην πρώτη θέση η καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχουν σταθερές και κανονικότητα στα πρωταθλήματα. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν ασυνήθιστες δυσκολίες, οι οποίες δεν είναι φυσιολογικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανονικότητα. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει δυσκολίες και παρόλα αυτά βρίσκεται στην πρώτη θέση, χωρίς να έχει την ίδια ποιότητα στην απόδοσή του σε κάθε ματς. Αυτό δείχνει πως υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχίζεις να βρίσκεσαι στην πρώτη θέση.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δεν είναι πρώτη, στη Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι πρώτη. Πολλές ομάδες βρίσκονται στο Europa League αντί στο Champions League. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες είναι μεγάλα και τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι τα ίδια, λόγω αυτής της κατάστασης», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming | Ανδρούτσος: «Δεν πρέπει να μας καθησυχάσει»

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Ανδρούτσος, είπε: «Συνέχεια μαθαίνουμε. Σίγουρα υπήρξαν λάθη. Κοιτάμε να τα διορθώσουμε για τη συνέχεια. Σίγουρα δεν μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Αλλά πιστεύω η συγκέντρωση στο παιχνίδι, είναι αυτό που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Είμαστε επαγγελματίες. Σίγουρα δεν βοηθάει (σ.σ. ο κακός αγωνιστικός χώρος) για εμάς που θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά οφείλουμε και προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε. Τώρα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λάρισα. Να είμαστε εξ αρχής πολύ συγκεντρωμένοι.

Θα έχει κύριο ρόλο η συγκέντρωση. Είμαστε ακόμη εδώ, παρότι έρχονται οι γιορτές. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι όπως όλα. Το ότι η ΑΕΛ δεν τα έχει πάει καλά, έως τώρα, δεν πρέπει να μας καθησυχάσει».

Για τον εαυτό του, είπε: «Με βοήθησε πολύ η συμμετοχή μου με τη Λαμία. Ανέβασε την ψυχολογία μου, το ότι έπαιξα, όπου με έβαλε ο προπονητής μου. Με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου, στις προπονήσεις, αφού αυτές είναι υψηλού επιπέδου. Έτσι, όλοι όσοι παίζουν ή δεν παίζουν, είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν. Έχω παίξει σε πολλές θέσεις. Το έχω ξαναπεί. Όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου να είμαι, θα είμαι. Και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης