Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέπε: «Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς»

Πέπε: «Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς»
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 12:58

Ο Πέπε δίνει μάχη, για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, να πετύχει τους στόχους του. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει αυτά που ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει ότι μπορεί να δώσει, στην ομάδα. Αυτά που και ο ίδιος ξέρει ότι είναι ικανός να κάνει! Ο Πορτογάλος θέλει να δουλέψει πιο πολύ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς, αλλά και να δικαιώσει εκείνους που τον επέλεξαν, να φορέσει την φανέλα του Θρύλου…

Αναλυτικά μίλησε στη Nova:

Για το τι νιώθει πως πρέπει να βελτιώσει περισσότερο: «Όσον αφορά την καθημερινή δουλειά έχω κάνει ότι μπορώ, δουλεύω πολύ καθημερινά. Αυτό που μένει είναι να δείξω καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Χωρίς καμία αμφιβολία τουλάχιστον την δική μας ομάδα την επηρέασε με τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε η πάρα πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η οποία μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».

Για το αν νιώθει «δίψα» για να επιστρέψει στα παιχνίδια: «Φυσικά. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω. Προπονούμαι καθημερινά και δουλεύω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Για το νέο μέλος στην οικογένειά του: «Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ζωή μου, και με βοηθάει πάρα πολύ. Όταν γυρίζω στο σπίτι και βλέπω την κόρη μου, ξέρω ότι πρέπει να δουλεύω ακόμα περισσότερο και να προσφέρω το καλύτερο στην οικογένειά μου».

Διαβάστε επίσης