Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και παίκτες θα πάρει, αλλά και θα απογειώσει αυτούς που είναι ήδη εδώ!

Και παίκτες θα πάρει, αλλά και θα απογειώσει αυτούς που είναι ήδη εδώ!
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 13:40

Τίποτα δεν μένει στην… τύχη του, στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αφήνεται… έρμαιο της πιθανότητας και της τύχης… Ο Ολυμπιακός είναι ένας σοβαρός οργανισμός, ο οποίος δουλεύει μέρα-νύχτα, για τη βελτίωσή του και την αγωνιστική του ανάταση, κόντρα σε όλο τον πόλεμο που δέχθηκε και δέχεται, από το μέτωπο της «εξυγίανσης».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει με γνώμονα το τώρα και το αύριο. Με γνώμονα τη συνέχιση των επιτυχιών του, την προσθήκη νέων τίτλων, στην τεράστια συλλογή του και με γνώμονα τη διαρκή άνοδο της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάνω από όλα, όμως με γνώμονα την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια του κόσμου του, ο οποίος βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να μην καταλαβαίνει από… πόλεμο και να… πατάει τους αντιπάλους της, στο ίδιο τους το παιχνίδι!

Μαρινάκης και Μαρτίνς δουλεύουν, ως ένα, για να φέρουν τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει, και την εφετινή σεζόν! Συνεχίζουν να εργάζονται διαρκώς, ως ένα, για να ενισχύσουν την ομάδα, με νέους ποδοσφαιριστές (ο Μαρινάκης με τις μεταγραφές), αλλά και να βελτιώσουν τους υπάρχοντες παίκτες και την εικόνα συνολικά, του Θρύλου (ο Μαρτίνς, με τις προπονήσεις, στο Ρέντη). Και δεν σταματούν. Η μία πλευρά φροντίζει ώστε η άλλη να είναι ικανοποιημένη και αυτό συνεπάγεται την ικανοποίηση του κόσμου, ο οποίος βλέπει τα όνειρά του, να γίνονται πράξη…

Έτσι πάνε μπροστά οι ομάδες… Έτσι γίνεται σωστή δουλειά, σε έναν Σύλλογο. Όχι με… ευχολόγια και με «θα»… Αλλά με πράξεις. Όπως εκείνες που κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μας έχει συνηθίσει να αξιοποιεί, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης