Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ επίθεση ο Θρύλος και… νέα πρόσωπα! (photo)

Φουλ επίθεση ο Θρύλος και… νέα πρόσωπα! (photo)
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 13:53

Απέναντι σε άλλη μια πρόκληση είναι ο Θρύλος, ο οποίος κόντρα στην ΑΕΛ θέλει να… πανηγυρίσει τίτλο! Τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα! Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και ο Πέδρο Μαρτίνς… δεν παίζει! Κατεβάζει την ομάδα με… φουλ επίθεση, αλλά και με νέο πρόσωπο, για να τελειώνει από νωρίς, με το «τρίποντο» και να… πάει παρακάτω!

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός ρίχνει στη «μάχη», κόντρα στην ΑΕΛ, τους Φορτούνη, Σουντανί και Μπρούμα μαζί! Οι τρεις ποδοσφαιριστές, πολύ επιθετικογενείς, με έφεση στο γκολ και οι τρεις, μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα, η οποία προφανώς έχει ως στόχο να μπει στο ματς δυνατά και να καθαρίσει από νωρίς τη νίκη, με ηρεμία για τη συνέχεια…! Και φυσικά μπροστά, ο κανονιέρης του Θρύλου, Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Στις άλλες γραμμές, αυτού του 4-2-3-1, δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές. Στη μεσαία γραμμή, οι Εμβιλά και Καμαρά είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Φορτούνης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, οι Σουντανί και Μπρούμα θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή. Τέρμα θα είναι ο Σα, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Σεμέδο και Μπα, στο δεξιό άκρο ο Ραφίνια και στο αριστερό ο Χολέμπας.

Δείτε παρακάτω την 11άδα!

Διαβάστε επίσης