Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλαμε να είμαστε στην πρώτη θέση»

«Θέλαμε να είμαστε στην πρώτη θέση»
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 - 17:11

Στο πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λάρισα. Παράλληλα ανέφερε πως εύχεται να τελειώσει γρήγορα η πανδημία και ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν ήταν ο ιδανικός τρόπος να πάει ο Ολυμπιακός στις διακοπές των Χριστουγέννων:

«Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε στην πρώτη θέση πριν το τέλος της σεζόν. Θα δούμε τα αποτέλεσματα και των άλλων αλλά θέλαμε να είμαστε πρώτοι. Δεν είναι ρυθμό το ματς, ήταν και ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος, όμως δεν κρατάμε την εμφάνιση αλλά το σκορ και τη νίκη.»

Για την παρουσία των Μπρούμα, Σουντανί, Μπα και Ανδρούτσου:

«Μπρούμα, Σουντανί, Μπα και Ανδρούτσος θέλουν χρόνο για να αποδώσουν όπως πρέπει. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία τους.»

Τι γεύση του αφήνει η χρονιά που φεύγει.

«Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Όμως ήταν και απόλυτα πετυχημένη. Δεν ήταν η απόδοση πάντα όπως θα θέλαμε, αλλά έχουμε πει τον λόγο.

Εύχομαι να τελειώσουμε με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουν οι θεατές στα γήπεδα, γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μπροστά σε κόσμο. Ευχομαι να τελειώσει η πανδημία και να επιστρέψει ο κόσμο στην κανονική του ζωή.»

Διαβάστε επίσης