Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι γουστάρουμε! Με εμάς στο 101%...

Έτσι γουστάρουμε! Με εμάς στο 101%...
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 11:21

Έλειψαν οι «αγκαλίτσες και τα φιλάκια» Αλαφούζου-Ιβάν, στη σέντρα, πριν το χθεσινό «συμμαχικό» ντέρμπι. Τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει γίνει… έρμαιο του… αγαπημένου παιδιού της «εξυγίανσης», το οποίο κατά το δοκούν τον… ανεβάζει, τον κατεβάζει, τον «αβαντάρει», ή τον «καταποντίζει». Αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά, μέχρι και στα… ΜΜΕ, κρεμώντας τον στα μανταλάκια… όποτε… χρειάστηκε.

Δεν πειράζει, «αγκαλίτσες και φιλάκια» οι άλλοι, ΠΟΛΕΜΟ εμείς. Μάχη, σε κάθε ντέρμπι. Άστους, στα άλλα ματς, να… λιποθυμάνε και να δηλώνουν… απουσία, την τελευταία στιγμή. Άστους να… μασάνε, από τις κλωτσιές και να… φοβούνται να βάζουν τα πόδια τους, ο ένας στον άλλο. Άστους να κάνουν εναγκαλισμούς, στη σέντρα και να κάθονται «αγκαλιά» στην εξέδρα και να παρακολουθούν, αγαπημένοι και «μια ωραία» ατμόσφαιρα, τα ματς τους.

Εμείς ΕΤΣΙ γουστάρουμε! Να μας παίζουν… ταμπούρι, να κλωτσάνε, να σπρώχνουν, να ξεσπάνε, ακόμη και… δηλώσεις να κάνουν. Πριν και μετά το ματς! Δεν πειράζει, έτσι γουστάρουμε. Έτσι μας βγαίνει η πώρωση και πιάνουμε το επίπεδο που πρέπει. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει σε… «συμμαχικά ντέρμπι», αλλά σε ντέρμπι κανονικά. Με «ξύλο», με «ένταση», όχι με… αλχημείες και «αγκαλίτσες και φιλάκια»...

Διαβάστε επίσης

Μια 11άδα μόνος του!

Μια 11άδα μόνος του!

Ο Ελ Αραμπί έφτασε χτες τα 11 γκολ και είναι ο φορ που ΟΛΕΣ οι ομάδες ονειρεύονται να έχουν…