Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην πάει ο νους σου στο κακό…

Μην πάει ο νους σου στο κακό…
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 13:21

Ξέρετε τι είναι να διαβάζουμε εδώ και πόσο καιρό για το… νέο wonderboy του Παναθηναϊκού; Τον Ζαγαρίτη. Να διαβάζουμε για την αξία του, να διαβάζουμε για το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ήδη και εξελίσσεται, αγώνα με τον αγώνα… Αποθέωση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια, για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει, από την αρχή της χρονιάς, σημαντική άνοδο, όπως μας ενημέρωναν, όλοι όσοι ασχολούνται με την καθημερινότητα στο Ατίτλιον….

Όλα αυτά μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκεί, αγωνιστικά κριτήρια κράτησαν τον νεαρό εκτός 11άδας και άρα εκτός δράσης. Αγωνιστικά κριτήρια έκαναν το wonderboy του Παναθηναϊκού να μείνει εκτός επιλογών Μπόλονι, για το μεγάλο «συμμαχικό» ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Καθαρά αγωνιστικά κριτήρια έφεραν τον Χουάνκαρ στην 11άδα, αντί του νεαρού Ζαγαρίτη, για τον οποίο ΜΟΝΟ θετικά πράγματα ακούμε, εδώ και αρκετό καιρό.

Ουδεμία σχέση δεν έχουν τα σενάρια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το συμβόλαιο του νεαρού, στον Παναθηναϊκό, που τελειώνει, ή το ενδιαφέρον που φέρεται να μετέφερε ο Όλαφ Ρέμπε, του ΠΑΟΚ ντε, στον ατζέντη του. Όπως μας ενημερώνει το «πράσινο» ρεπορτάζ, το οποίο εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε, ο Ζαγαρίτης έμεινε εκτός, για αγωνιστικά κριτήρια. Μην πάει ο νους σου στο κακό… Το ξεκαθαρίσαμε.

Διαβάστε επίσης