Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόμβα Ραπτόπουλου, από 18/12: «Άρα, δεν παίζει ο Διούδης...» (video)

Βόμβα Ραπτόπουλου, από 18/12: «Άρα, δεν παίζει ο Διούδης...» (video)
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 15:38

Βόμβα! Ήξερε ο Ραπτόπουλος από την Παρασκευή 18/12 τι γίνεται με τον Διούδη και τη συμμετοχή του ή μη, στο ματς με τον ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά και στον Παναθηναϊκό δεν το ήξεραν; Έμαθαν οι «πράσινοι» τελευταίοι, για τη μέση του Έλληνα τερματοφύλακα;

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ραπτόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη, λέει, από 18/12, ευθέως ότι ο Διούδης δεν θα έπαιζε την Κυριακή, κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Κάνει τον άρρωστο», λέει χαρακτηριστικά, στην εκπομπή «Δοκάρι και μέσα», στις 18/12, δύο ημέρες πριν το ματς της Τούμπας.

«Πριν το ματς, αυτό, ο Διούδης είναι φανατικός Αρειανός και αντι-Παοκτζής. Ακούγεται ο Διούδης, λέει, πονάει η μέση του, τρίχες. Εγώ πήρα τον μπαμπά του τηλέφωνο, δεν το σηκώνει το τηλέφωνο. Τι σημαίνει δεν το σηκώνει το τηλέφωνο; Κάνει τον άρρωστο. Άρα δεν παίζει ο Διούδης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ραπτόπουλος, για το θέμα. Με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιάννη Καρατζαφέρη να του λέει, παρακάτω, τα εξής: «Τώρα, εάν δεν παίξει ο Διούδης, τη Δευτέρα θα βγω με ένα καπέλο και θα στο βγάλω, για να υποκλιθώ. Την ώρα που μιλάμε δεν υπάρχει θέμα Διούδη. Εκτός αν ξέρεις κάτι εσύ και πάω πάσο».

«Εγώ βάραγα (σ.σ. καλούσα εννοεί) τον μπαμπά του στο τηλέφωνο, πάντα το σηκώνει, άκουσε την εκπομπή που έκανα το μεσημέρι, λέω τι έγινε, έχετε φιλία με τον ΠΑΟΚ, συμμαχία; Τους κολλάω έτσι εγώ. Δεν απαντάει…», λέει μετά ο Ραπτόπουλος, με τον παρουσιαστή να επιμένει ότι ο Διούδης θα παίξει.

Δείτε το βίντεο στο 40’20’’ και θα ακούσετε τη βόμβα Ραπτόπουλου, για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, πριν αυτό γίνει. Ο Διούδης δεν έπαιξε εντέλει, στο ματς.

Διαβάστε επίσης

Πόλεμος, Πάμπλο μου… ΠΟΛΕΜΟΣ! (photos)

Πόλεμος, Πάμπλο μου… ΠΟΛΕΜΟΣ! (photos)

Δεν προλαβαίνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να στελεχώνουν τα… χαρακώματα. Και ο… ταγματάρχης Πάμπλο, να παίρνει οδηγίες από τον Ιβάν, για το πως θα κερδίσουν τον… πόλεμο!