Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία…στρατιά από αριστερούς μπακ! (videos)

Μία…στρατιά από αριστερούς μπακ! (videos)
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 09:59

Δεν είναι… παίξε-γέλασε, οι μεταγραφές. Και ο Ολυμπιακός ποτέ δεν τις αντιμετώπισε έτσι. Ακόμη και την ύστατη μεταγραφική ώρα, πήγαινε και πηγαίνει ΠΑΝΤΑ για τη λύση, την οποία θεωρεί καλύτερη, ο Μαρτίνς. Ξεκάθαρα. Ποτέ δεν έκανε μεσοβέζικες λύσεις, ή να πάει για… φθηνές επιλογές. Αν μια μεταγραφή είναι πάνω από τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και μετά από τις πρώτες επαφές υπάρχει… χάσμα, μπαίνει στην άκρη. Είναι, άλλωστε, άλλο το ψωνίζω συνετά και άλλο το… ψωνίζω από το πανέρι!

Έρχεται, λοιπόν, τώρα η στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός αναζητά τον νέο αριστερό του μπακ. Το πρότζεκτ Βινάγκρε δεν έπιασε τόπο και ο Πορτογάλος αποχωρεί, δίχως να έχει καταφέρει να μας δείξει δείγματα του τεράστιου ταλέντου του και της αξίας του. Δεν πειράζει, δεν κολλάνε όλοι οι παίκτες, σε όλες τις ομάδες. Ακόμη και αν είναι παικταράδες. Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί ήδη, άλλωστε, στο να καλύψει το κενό του Βινάγκρε και για να το κάνει αυτό, έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη λίστα του! Ούτε έναν, ούτε δύο…

Αλλά… πέντε! Σας τους έχουμε αναφέρει όλους και από αυτή τη μεγάλη, ομολογουμένως (για μεταγραφές χειμώνα) λίστα, ο Μαρτίνς καλείται να καθοδηγήσει τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε εκείνη να προχωρήσει τις διαδικασίες, για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής που ταιριάζει περισσότερο, στο παιχνίδι της ομάδας.

Νταλμπέρτ, Σιλά, Μπιόρκαν, Ρεάμπτσιουκ, Όλσον είναι σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή οι πέντε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό και προκρίνονται, για την υπόθεση «αριστερός μπακ». Ο Θρύλος κινείται γρήγορα, για να καλύψει το κενό και δεν περιμένει. Στο μεταξύ, δείτε τους 5 παίκτες σε δράση, μέσα από βίντεο:

ΝΤΑΛΜΠΕΡΤ

ΣΙΛΑ

ΜΠΙΟΡΚΑΝ

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

ΟΛΣΟΝ

Διαβάστε επίσης