Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι έγινε; Φθήνυνε; Ή… πληρώνει να έρθει στην αεξάρα;

Τι έγινε; Φθήνυνε; Ή… πληρώνει να έρθει στην αεξάρα;
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 10:21

Η επόμενη μέρα, στην ΑΕΚ, μετά τον Μάσιμο Καρέρα που τελειώνει, είναι… «εμπρός, πίσω!». Σαν το… γνωστό σλόγκαν τηλεκόμματος, του παρελθόντος. Χιμένεθ, από τη μία… Πογέτ, από την άλλη και πάει λέγοντας… Και οι δύο λύσεις, βγαλμένες από το παρελθόν, αφού το μέλλον είναι… δύσκολο. Αλλά το θέμα είναι άλλο, ξαφνικά. Ο Πογέτ πως… προέκυψε; Φθήνυνε; Είναι σε… έκπτωση, μήπως; Γιατί όπως όλοι θυμόμαστε, πολύ καλά, την τελευταία φορά που το όνομά του έπαιξε δυνατά, για την αεξάρα, ο «επενδυτής» είχε πει ότι είναι… ακριβός.

Είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο, στο παρελθόν, για να… επανέλθει στον πάγκο της, αλλά τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεσή του, γιατί είχε κριθεί λιγάκι… τσιμπημένος, ως προς τις απαιτήσεις του. Οι λύσεις που ακολούθησαν τότε δεν… φτούρησαν και ο «επενδυτής» αναζητά διάδοχο του Καρέρα. Αλλά το όνομα του Πογέτ προκαλεί ερωτηματικά, αφού αναρωτιόμαστε εάν… φθήνυνε, ξαφνικά. Γιατί αλλιώς μοιάζει δύσκολο να έρθει προς Σπάτα μεριά…

Όπως δεν είχε έρθει και την προηγούμενη φορά, που έπαιξε το όνομά του… Χαρακτηριστικό είναι πάντως, το γεγονός ότι και τώρα ακούγονται ατάκες του στιλ… «πάντα κάτι είναι λιγάκι δύσκολο, με τον Πογέτ». Θα ζητάει χρήματα, ο άνθρωπος, ή δεν θα θέλει να… πληρώσει για να γυρίσει στην αεξάρα.

Διαβάστε επίσης