Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Fake news βγάζει την… αποκάλυψη της Δίκης, ο Καρυπίδης…

Fake news βγάζει την… αποκάλυψη της Δίκης, ο Καρυπίδης…
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 12:22

Νέα… αποκάλυψη έκανε χθες η Δίκη, στο Open του Ιβάν Σαββίδη. Άλλη μία υπέρ του ΠΑΟΚ, ως διά μαγείας…. Ένα πράγμα, βρε παιδί μου, αυτή η εκπομπή να εμφανίζει ό,τι συμφέρει τον ιδιοκτήτη του καναλιού και του ΠΑΟΚ και… ποτέ κάτι άλλο. Μυστήριο, το πως συμβαίνει… Τέλος πάντων, αποκάλυψη είχε, λέει η προπαγάνδα, ότι ο Καρυπίδης δεν συνέδεσε τον ΠΑΟΚ, με την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη, του Άρη. Αυτό, έλεγε, η Δίκη και υιοθέτησε και η προπαγάνδα, ότι υποστήριξε στην κατάθεσή του, ο Καρυπίδης.

Μόνο που ο Καρυπίδης τους εκθέτει, διαψεύδοντας ανοικτά ότι είπε κάτι τέτοιο. Και μιλά για… fake news. Τόσο λιτά και απλά. Εμείς μέσα στην κατάθεση του Καρυπίδη ούτε ήμασταν, ούτε ξέρουμε τι είπε. Αλλά ο ίδιος λέει ότι… μόνο αυτό που υποστηρίζει η Δίκη και η προπαγάνδα, συνολικά, δεν είπε… «Είπε τα πράγματα στην κατάθεση του όπως έγιναν και όχι όπως συμφέρει σε μερίδα των ΜΜΕ να τα παρουσιάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Άρης.

Κατά τα άλλα, η Δίκη κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, το οποίο έκανε με την κατάθεση Σιαμπάνη. Τα βγάζει όλα στη φόρα, αγνοώντας απόρρητα, προσωπικά δεδομένα και άλλα… μικρά πράγματα.

Διαβάστε επίσης