Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα: Πρόεδρος ΕΠΣ ανέλαβε πόστο στον ΠΑΟΚ!

Ούτε τα προσχήματα: Πρόεδρος ΕΠΣ ανέλαβε πόστο στον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 16:09

Μετά τις... μεταγραφές πρώην διαιτητών, του Τεβεκέλη, του Σαραϊδάρη (που πλήρωσε τη γκάφα με τα ληγμένα δελτία υγεία), του Κάκου (που δεν τον ήθελαν οι οπαδοί και τον πήραν στο OPEN), πρώην ψευδομαρτύρων της υπόθεσης Πλατανιά (Καρυπίδης), ο ΠΑΟΚ δίνει πόστα και σε προέδρους ποδοσφαιρικών ενώσεων που ψηφίζουν για τη διοίκηση της ΕΠΟ. Συμπέρασμα; Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, που τον... έκοψε ο Μελισσανίδης για το ίδιο πόστο στην ομοσπονδία στις επόμενες εκλογές (αν γίνουν), ανέλαβε πόστο στον ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με δήλωσή του «θα μπορώ να συνεισφέρω στο επικοινωνιακό κομμάτι. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Πόντιο πρόεδρο μας. Θα βοηθήσω στα παιδιά τα οποία κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ας αδικούνται πολλές φορές». Ακόμη, παραδέχθηκε ότι «ο ρόλος μου στην ΠΑΕ θα είναι ενεργός».

Δηλαδή, μάθε τέχνη… κι άστηνε. Στόχος του Χατζηαποστόλου είναι να... μαζέψει τις ενώσεις του μπλοκ του βορρά που άρχισαν να τρέχουν μόλις πληροφορήθηκαν ότι η ΑΕΚ τους επιβάλει πρόεδρο της ΕΠΟ τον Ψαρρόπουλο;

Ο Χατζηαποστόλου παραμένει πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, όπου επέστρεψε μετά την αθώωσή του για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας.

Διαβάστε επίσης