Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε τόπο το μπούλινγκ! Ο Κλάτενμπεργκ έβγαλε και... αδικημένο τον ΠΑΟΚ!

Έπιασε τόπο το μπούλινγκ! Ο Κλάτενμπεργκ έβγαλε και... αδικημένο τον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 21:14

Οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ στον Κλάτενμπεργκ έπιασαν τόπο. Στην τηλεκριτική για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1, ο Αγγλος είδε μόνο αποβολή του Αϊτόρ για μαρκάρισμα στον Γιαννούλη, όμως δεν είδε την αποβολή του Βιεϊρίνια και τα δυο πέναλτι που έπρεπε να δώσει ο Ούγρρος Μπόγκναρ κατά των γηπεδούχων.

Το πρώτο πέναλτι έγινε στο 33’ από τον Βιεϊρίνια στον Χουάνκαρ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε τάκλιν από πίσω, με το δεξί του πόδι βρήκε τη μπάλα και με το αριστερό τον αντίπαλο. Δεν γίνεται να πάει για μπάλα και πόδια. Ο Βιεϊρίνια δεν αφήνει τον αντίπαλο να διεκδικήσει τη μπάλα.

Ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε το δεύτερο πέναλτι και είπε ότι δεν είναι, αν και φαίνεται καθαρά ότι είναι. Δεν του άρεσε ο τρόπος που έπεσε ο Αϊτόρ, μιλάμε για μεγάλο γέλιο με τον... τύπο που κάνει τον αρχιδιαιτητή! Βλέπει την ενέργεια του Αϊτόρ αλλά όχι του Γιαννούλη. Το δεύτερο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού δεν δόθηκε στο 39’ σε σπρώξιμο από πίσω του Γιαννούλη στον Αϊτόρ, ο οποίος είχε τον έλεγχο της μπάλας και ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον γκρέμισε, πηγαίνοντας με δύναμη στην πλάτη του επιτιθέμενου. Η πλάκα είναι ότι έκανε παρατήρηση στον Αϊτόρ για θέατρο! Η φάση έγινε στο 1-1.

Για το ματς ΑΕΚ-Βόλος 2-2 ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε μόνο την αποβολή του Κολόμπο, όμως όχι το πέναλτι του Σιμόες στο 6’ που δεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος και ο Διαμαντόπουλος που ήταν στο VAR.

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.com

Διαβάστε επίσης