Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτη Θύρα 7: Μοίρασε τρόφιμα πόρτα-πόρτα! (photo)

Απίστευτη Θύρα 7: Μοίρασε τρόφιμα πόρτα-πόρτα! (photo)
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 00:27

Οπαδός σημαίνει άνθρωπος. Ξεκινάμε με τον επίλογο της Θύρας 7 στη Νίκαια. Τα λέει όλα. Η Θύρα 7 στη Νίκαια προχώρησε, όπως είχε προαναγγείλει, σε μία αξιέπαινη κίνηση! Μάζεψε είδη πρώτης ανάγκης, τα μοίρασε στην κοινωφελή Δημοτική επιχείρηση Πειραιά, στην Οσία Ξένη. Δεν σταμάτησαν εκεί οι οπαδοί του Θρύλου που στη συνέχεια μοίρασαν τρόφιμα και πόρτα-πόρτα!

Αξιέπαινη κίνηση. Μόνο μπράβο. ΜΑΓΚΕΣ!

«Σήμερα 22/12 επισκεφτήκαμε την κοινωφελή Δημοτική επιχείρηση Πειραιά και αφήσαμε ρούχα και τρόφιμα που συγκεντρώσαμε ως οπαδοί του Ολυμπιακού και μέλη της Θύρας 7 για να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη όλες τις μέρες του χρόνου.

Πριν βρεθούμε όμως στον Πειραιά την Κυριακή 20/12 και ώρα 11:00 σταθήκαμε δίπλα στον πατέρα Παντελεήμονα και την ενορία του στην Οσία Ξένη και αφήσαμε τρόφιμα τα οποία δόθηκαν και αυτά σε οικογένειες της ενορίας. Νιώσαμε την ανάγκη στη συνέχεια να παραδώσουμε πόρτα πόρτα τρόφιμα σε κάποιες οικογένειες στην πόλη μας και έτσι πράξαμε με γνώμονα πάντα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήταν παρών σε αυτή μας την προσπάθεια αλλά και αυτούς που ήταν απών. Θέλουμε ακόμα να υπενθυμίσουμε ότι σαν οπαδοί του Ολυμπιακού και μέλη της Θύρας 7 είμαστε περήφανοι για το έργο που πράττουμε προς τους συνανθρώπους μας όλα αυτά τα χρόνια με μπροστάρη την ομάδα μας αλλά και όλα τα μέλη τη Θύρας 7 από Πειραιά , Αθήνα και επαρχία!

Καλές γιορτές
Οπαδός σημαίνει άνθρωπος
Θύρα 7 Νίκαια».

Διαβάστε επίσης