Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δίχτυα στη Σκανδιναβία! (videos)

Δίχτυα στη Σκανδιναβία! (videos)
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 11:21

Μετά τα ονόματα των Μπιόρκαν και Όλσον, τα οποία κυκλοφόρησαν, ο Ολυμπιακός βάζει ακόμη ένα όνομα από τη Σκανδιναβία, στο τραπέζι. Ο λόγος για τον νεαρό, υπερταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Νόρκεπινγκ, τον Ισλανδό Ίσακ Μπέργκμαν Γιοχάνεσον, ο οποίος έχει καταφέρει, μόλις στα 18 του, να ξεχωρίσει και να μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Ο νεαρός έγινε διεθνής μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ έπαιξε με την πρώτη ομάδα της Νόρκεπινγκ μόλις φέτος! Έκανε ήδη 31 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 12 ασίστ (!), αριθμοί εξαιρετικοί, οι οποίοι φανερώνουν μεγάλη προοπτική, από ένα παιδί 18 ετών. Το οποίο έχει μπει σαν… Βίκινγκ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν… κωλώνει, δείχνοντας έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Το θέμα είναι αυτό που αναφέρουμε και παραπάνω. Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι… μόνος του, στο παιχνίδι για τον νεαρό άσο, καθώς το ταλέντο του έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Είχε ήδη συνδεθεί σοβαρά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σίγουρα ο Θρύλος θα έχει ανταγωνισμό, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί, για να φέρει στο λιμάνι ένα ταλέντο, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε… λίρα εκατό.

** Η φωτογραφία είναι από το Facebook του ποδοσφαιριστή.

Δείτε τον νεαρό σε δράση!

Διαβάστε επίσης