Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τα λέει ΕΥΘΑΡΣΩΣ!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τα λέει ΕΥΘΑΡΣΩΣ!
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 15:36

ΑΥΤΟΣ είναι ο Ολυμπιακός! Ανοιχτά, σταράτα, παντελονάτα και όμορφα… Δεν… παίζει κρυφτούλι! Δεν… βάζει τον ιδιοκτήτη του να φαίνεται… σύμβουλος της διοίκησης και δεν… ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα! Στέκεται ΟΡΘΙΟΣ, λεβέντικα, μπροστά σε ΟΛΑ τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας! Στέκεται ΟΡΘΙΟΣ, λεβέντικα, μπροστά σε ένα σύστημα που έχει… ρημάξει κάθε τι, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει αφήσει… τίποτα όρθιο! Ο Ολυμπιακός δεν έχει να κρύψει ΤΙΠΟΤΑ, δεν έχει να… φοβηθεί ΚΑΝΕΝΑΝ και προκαλεί την αλήθεια να βγει στο φως!

Έτσι έχει μάθει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έτσι έχει μάθει να λειτουργεί αυτή η ομάδα! Να φέρνει στο φως κάθε τι στραβό, να το αναδεικνύει και να περιμένει, εν συνεχεία, από τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο, ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Τη δουλειά της. Όπως πρέπει, ώστε να μπει ο κάθε ένας, εκεί που το αρμόζει!

Ο Ολυμπιακός έχει κύρος, έχει δυναμική, έχει ΛΑΟ που τον στηρίζει και έχει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ με το μέρος του! Το βασικότερο… Ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη και τα λέει ΕΥΘΑΡΣΩΣ! Και μέσα από τη νέα ανακοίνωσή του, κατά του ΠΑΟΚ, μιλάει για θέματα ΣΟΒΑΡΑ, που άλλοι «φοβούνται-αρνούνται-δεν πρέπει» να αγγίξουν! Τα λέει καθαρά και ξάστερα, έξω από τα δόντια. Και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι είναι το πράγμα και έτσι θα συνεχίσει να είναι. Και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν γουστάρει και… του χαλάει η μαγιά, με την αλήθεια που έρχεται στο φως, να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία να παίξει… Ο Ολυμπιακός το ποδόσφαιρο το σέβεται, όπως σέβεται και τη δικαιοσύνη. Και δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ, να παίζει με τη νοημοσύνη μας!

Και όπως κλείνει και η ανακοίνωση του Θρύλου…

Καλές γιορτές!

Διαβάστε επίσης