Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτή είναι η τελική… τριάδα για τα αριστερά! (videos)

Αυτή είναι η τελική… τριάδα για τα αριστερά! (videos)
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - 11:18

Τελευταίος γύρος. Το καμπανάκι ηχεί. Και ο τερματισμός είναι κοντά. Ένας μόνο θα είναι ο εκλεκτός. Ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας. Και θα αποτελέσει την πρώτη, σε σημασία, μεταγραφή της ομάδας του Ολυμπιακού, για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τον Χοσέ Χολέμπας… σκοπό, αλλά και εκείνος πρέπει, κάποια στιγμή, να… απαλλαγεί, από τη σκοπιά, λιγάκι. Έτσι, ο Πορτογάλος επεξεργάζεται τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες έχει στα χέρια του, από τη Διοίκηση των Πειραιωτών και είναι κοντά στο να καταλήξει στον ποδοσφαιριστή, στον οποίο θα δώσει το χρίσμα του βασικού αριστερού μπακ, με τον Χοσέ να επιτελεί, πλέον, τον ρόλο του, δηλαδή να πλαισιώνει τον συμπαίκτη του.

Τρεις περιπτώσεις. Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν μπει… στην τελική ευθεία, που λέμε. Αυτοί είναι οι Νταλμπέρτ, Ρέαμπτσιουκ και Μπιόρκαν. Κάθε μία ιδιαίτερη, κάθε μία ξεχωριστή, αλλά οι υπόλοιπες λύσεις φαίνεται πως μπήκαν στο… συρτάρι του Πορτογάλου τεχνικού και δεν θα βγουν ξανά, αν δεν υπάρξει σημαντικός λόγος. Του Νταλμπέρτ εμφανίζει μία ξεχωριστή δυσκολία, αφού η Ρεν… ξεμένει από λύσεις στην θέση του και δεν αποκλείεται να κάνει… πίσω και να μην μπει σε διαδικασία να τον δώσει. Του Μπιόρκαν και του Ρέαμπτσιουκ μοιάζουν πιο εύκολες, στη θεωρία, αλλά ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί σωστά και να μη διστάσει να κάνει ξανά καλές διαπραγματεύσεις, όπως κάνει πάντα, για να φέρει κάποιων εξ αυτών των παικτών, στο λιμάνι.

Ίσως, αυτή τη στιγμή έχει ένα προβάδισμα η περίπτωση του Νταλμπέρτ, αλλά είναι δύσκολο να το πούμε με βεβαιότητα, αφού όπως προαναφέραμε, μπορεί αυτή να είναι μία πιο… περίπλοκη υπόθεση, από τις άλλες. Όλα θα φανούν το αμέσως επόμενο διάστημα, κατά το οποίο θα ενταθούν οι προσπάθειες του Ολυμπιακού, να κλείσει το θέμα «αριστερός μπακ», με τον καλύτερο δυνατό τρόπο Για το υπόλοιπο μισό της σεζόν, αλλά και για το μέλλον.

Ας θυμηθούμε τους τρεις παίκτες σε δράση:

ΜΠΙΟΡΚΑΝ

ΝΤΑΛΜΠΕΡΤ

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Διαβάστε επίσης