Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατεβαίνοντας την καμινάδα, ο Άγιος Βασίλης να έχει μαζί…

Κατεβαίνοντας την καμινάδα, ο Άγιος Βασίλης να έχει μαζί…
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - 13:18

Ένα δώρο περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς, από τον… Άγιο Βασίλη, για το νέο έτος! Για την επανέναρξη, με την έλευση του 2021, των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού! Τον… Ματιέ Βαλμπουενά! Ναι, το ξέρουμε ότι τον έχει ήδη. Στο ρόστερ του. Όχι όμως και διαθέσιμο, έως τώρα, για τους αγώνες της ομάδας του.

Έτσι, ο Πορτογάλος περιμένει πως και πως τον Γάλλο παικταρά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, για να τονώσει, με την παρουσία του, ακόμη περισσότερο, τον Θρύλο. Η προσπάθεια που θα χρειαστεί να γίνει με την έλευση του 2021 θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο Γενάρης έχει και ντέρμπι και… απ’ όλα. Και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να μπει με… φόρα. Έχοντας ήδη τον Φορτούνη, σε πολύ κατάσταση και σε τοπ επίπεδο, όπως πάντα, η έλευση του Βαλμπουενά θα σήμαινε… απογείωση!

Όλα δείχνουν ότι ο Βαλμπουενά επιστρέφει και παίζει με την ΑΕΚ! Όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος, για να μπει στη μάχη, με την ΑΕΚ και να την… περάσει ένα χεράκι, στις αρχές του νέου έτους! Θυμίζουμε ότι στις 3/1 έχουμε το ντέρμπι με την αεξάρα, στο Καραϊσκάκη. Την αεξάρα του Χιμένεθ… Και ο Βαλμπουενά, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να είναι παρών και να… τιμωρήσει την αντίπαλο του Ολυμπιακού. Να βοηθήσει να κάνει η ομάδα, ό,τι δεν έκανε στο ΟΑΚΑ, στο εξ αναβολής ματς του πρώτου γύρου…

Ο καλός Βαλμπουενά είναι ικανός να εκτινάξει τον Θρύλο και να τον ανεβάσει επίπεδο, όπως είχε κάνει με την παρουσία του πέρσι, όταν είχε λείψει ο Φορτούνης. Αλλά και όπως κάνει ο Φορτούνης, αυτό το διάστημα που έλειπε ο Ματιέ!

Αυτό, μάλιστα. Είναι δώρο… Έτσι;

Διαβάστε επίσης