Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΥΡΟΙ, δύναμη και υπομονή, τον Θρύλο στην καρδιά και «αν σωθείς, θα σωθώ»! (video)

ΓΑΥΡΟΙ, δύναμη και υπομονή, τον Θρύλο στην καρδιά και «αν σωθείς, θα σωθώ»! (video)
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - 16:02

Βιώνουμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη. Χρονιάρες μέρες, γιορτινές, δεν είμαστε όπως θα έπρεπε να ήμαστε… Δεν είμαστε μαζί, δεν είμαστε δίπλα, ο ένας στον άλλο, αλλά χώρια, σε απόσταση… Δοκιμαζόμαστε, περνάμε δύσκολα, αλλά… παραμένουμε ένα! Παραμένουμε δυνατοί και δεν το βάζουμε κάτω. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Καλύτερες μέρες θα έρθουν και η ελπίδα πρέπει να παραμένει άσβεστη, στην καρδιά μας.

Όπως και ο Θρύλος. Πάντα στην καρδιά μας… ΓΑΥΡΟΙ, υπομονή. Περνάμε δύσκολα. Αλλά είμαστε νικητές. Και εμείς, κομμάτι της ανθρωπότητας, δείχνουμε δύναμη και σθένος, δεν αφήνουμε αυτή την κατάσταση να μας νικήσει και να μας ρίξει στα γόνατα. Όσο υπάρχει ελπίδα, μπορούμε να κρατιόμαστε από εκείνη.

Όσο έχουμε ανθρώπους, λάθος, ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ πραγματικούς, οι οποίοι μάχονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για το καλό των άλλων, για το καλό μας, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα παρατήσουμε… Χρειαζόμαστε ένα μήνυμα ελπίδας και ο ΓΑΥΡΟΣ Γιώργος Λεμπέσης, με ένα πολύ ιδιαίτερο, συγκινητικό, βγαλμένο μέσα από τη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε, έρχεται να αποτελέσει ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ:

Ένα μήνυμα ελπίδας… Το τραγούδι του, γνωστού για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του, ερμηνευτή, «Αν σωθείς, θα σωθώ» δείχνει αυτή την εικόνα, της τρέχουσας κατάστασης, που όσοι είναι απ’ έξω… δεν θέλουν να δουν. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, εκείνους που καθημερινά δίνουν μια ΜΑΧΗ άνιση, δύσκολη, την οποία πολλές φορές… δεν κερδίζουν…

Αλλά από την οποία δεν έχουν δυνατότητα να τρέξουν και την οποία δεν μπορούν να αποφύγουν… Υπεράνθρωποι… Τους τιμούμε και τους εκτιμούμε… Και όσο ξέρουμε ότι είναι εκεί, ξέρουμε και ότι δεν θα… λυγίσουμε! Ξέρουμε ότι δεν θα νικηθούμε. Θα σταθούμε υπερήφανοι, ως ΓΑΥΡΟΙ και ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Διαβάστε επίσης