Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το κλασικό «10άρι», με το 7 στην πλάτη!

Το κλασικό «10άρι», με το 7 στην πλάτη!
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 - 17:41

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας παίκτης από το κέντρο και μπροστά και ο Ολυμπιακός έχει την ευτυχία να τον έχει για αρχηγό του. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να βοηθήσει την ομάδα και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και σήμερα.

Η φετινή του παρουσία θυμίζει τον καλό του εαυτό πριν τραυματιστεί και δείχνει πως έχει και παρόν και μέλλον στην ομάδα του Θρύλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά τι εργαλείο έχει στα χέρια του και πότε πρέπει να το χρησιμοποιεί.

Ακόμα και τις φορές που επιλέγει να τον φέρει από τον πάγκο για κάποιο λόγο είναι και δεν πρέπει να είναι απαραίτητα κακός, όπως παρουσιάζουν οι γνωστοί, άγνωστοι. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να δίνει τα πάντα για την ομάδα του, το ίδιο και ο Κώστας.

Στην τρέχουσα σεζόν είναι μαζί με τον Ελ Αραμπί και τον Μασούρα οι παίκτες που δίνουν την μεγαλύτερη πνοή και ταχύτητα στο παιχνίδι του Θρύλου, με αποτέλεσμα να έχουν σκοράρει πολλά τέρματα και να έχουν μοιράσει ακόμα περισσότερα. Το να έχει λοιπόν κάποιος τον Φορτούνη στην ομάδα του είναι ευτυχία και ο Ολυμπιακός το ξέρει, για αυτό είναι άλλωστε ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας (εντός συνόρων).

Ο Κώστας αγαπάει την ομάδα και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι δύσκολη και απαιτητική και ο αρχηγός του Ολυμπιακού περιμένουμε να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος στον δεύτερο γύρο για να πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο με τα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε επίσης