Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αναμένεται στην Ελλάδα ο Ρέαμπσιουκ»

«Αναμένεται στην Ελλάδα ο Ρέαμπσιουκ»
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 - 11:37

Σύντομα πρόκειται να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έχουν καταλήξει στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και μάλιστα έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.

Μία υπόθεση δύσκολη, όπως και ακριβή. Όλες αυτές τις ημέρες οι Πορτογάλοι αναφέρονται σε μία μεταγραφή ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ο παίκτης δεν ανήκει ολοκληρωτικά στην Πάσος Φερέιρα.

Το 50% του ποδοσφαιριστή το έχει η Πόρτο, καθώς είναι παίκτης της ακαδημίας της και έχει κρατήσει ποσοστό. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν ισχύει το νούμερο των 3,5 εκατομμυρίων, το 1,75 θα πάει στην Πόρτο.

Οι Πορτογάλοι αναφέρθηκαν ξανά στο θέμα του Ρέαμπσιουκ με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πλέον δεδομένη τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της Πορτογαλίας, «record.pt», αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Πάσος Φερέιρα. Μάλιστα γράφει ότι ο παίκτης αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης