Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Πόρτο θέλει πίσω τον Ρέαμπσιουκ»!

«Η Πόρτο θέλει πίσω τον Ρέαμπσιουκ»!
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 - 14:15

Μπορεί το πρωί οι Πορτογάλοι να έγραφαν ότι τα πράγματα είναι καλά για τον Ολυμπιακό και ο Όλεγκ Ρέαμπσιουκ αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται πως η Πόρτο μπλέκει τα πράγματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «O'Jogo» η μέχρι πρότινος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League πάει να μπει εμπόδιο στην υπόθεση του αριστερού μπακ για τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό το οποίο αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο, είναι πως η Πόρτο έχει αρχίσει να κάνει κινήσεις για να πάρει πίσω τον 22χρονο Μολδαβό αριστερό μπακ!

Να θυμίσουμε πως ο Ρέαμπσιουκ είναι παίκτης της ακαδημίας της Πόρτο και μάλιστα διατηρεί ακόμη το 50% του ποδοσφαιριστή. Κάτι το οποίο σημαίνει πως και να τον πουλήσει, τελικά, η Πάσος Φερέιρα τον παίκτη στον Ολυμπιακό, τότε η Πόρτο θα πάρει τα μισά χρήματα.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, φαίνεται πως το πράγμα μπλέκει για τον Ρέαμπσιουκ αν αληθεύουν αυτά τα οποία αναφέρει η «O'Jogo»...

Διαβάστε επίσης

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα!

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα!

Αυτό τονίζουν οι Πορτογάλοι, αναφορικά με τον ερχομό του Μολδαβού, του οποίου θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό...