Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον περιμένει πρόγραμμα-«βουνό», αλλά... Ολυμπιακός είσαι!

Τον περιμένει πρόγραμμα-«βουνό», αλλά... Ολυμπιακός είσαι!
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 - 23:02

Όσο ξεκουράστηκαν... ξεκουράστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μιας και από τη Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Και τους περιμένει πρόγραμμα-«βουνό» από την αρχή του νέου έτους!

Είναι χαρακτηριστικό πως το 2021 μπαίνει για τον Ολυμπιακό και καλείται να δώσει 5 αγώνες πρωταθλήματος μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 3 Ιανουαρίου 2021, για τη 14η αγωνιστική, πρώτη του β’ γύρου, ως το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1) για τη 17η!

Ενδιάμεσα, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα (6/1), στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (9/1) και στην Τούμπα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (13/1).

Πέντε αγώνες πρωταθλήματος μέσα σε 15 μέρες. Και το πρόγραμμα θα γίνει ακόμη πιο επιβαρυμένο, μιας και περιμένουμε και το Κύπελλο Ελλάδας να γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης και ο ορισμός των αγώνων (για 19/20 Ιανουαρίου)!

Για την ώρα, κρατάμε, λοιπόν, τα έως τώρα δεδομένα που έτσι κι αλλιώς κάνουν πολύ δύσκολο το πρόγραμμα του Θρύλου.

Γίνεται αντιληπτό πως όλοι θα χρειαστούν και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτό το απαιτητικό διάστημα. Και σε αυτό ο Ολυμπιακός καλείται να στείλει νέο μήνυμα και να δείξει ότι είναι το αφεντικό και για το 46ο!

Διαβάστε επίσης

Ξαναγύρισες, ε; (video)

Ξαναγύρισες, ε; (video)

Καλωσορίζουμε, ξανά, τον Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Καλώς να μας έρθετε, παιδιά...